Soluții eficiente și sigure de digitalizare a business-ului: tema conferinței Digital Business Transformation

certSIGN și Gemato au organizat, în data de 12 aprilie 2017, conferința Digital Business Transformation, în cadrul căreia experții celor două companii au prezentat soluțiile de semnătură electronică dezvoltate de certSIGN, utilizând cele mai noi tehnologii Gemalto, precum și aplicarea și beneficiile acestora pentru mediul de business.

Business-ul migrează spre o eră digitală în care există o tendință clară de simplificare a proceselor, iar hârtia devine un instrument redundant.
certSIGN furnizează modele de business care nu mai utilizează hârtia, definite de conceputul Go Paperless, care se bazează exclusiv pe soluții tehnologice performante, ca semnătura electronică, arhivarea electronică a documentelor, facturare electronică, etc.

“Credem că în viitorul apropiat digitalizarea nu va mai fi un concept abstract și nu va fi adoptată doar de marile companii. Aceasta este deja parte din viața companiilor și aduce nu numai noi modele de afaceri, dar și eficiență în procesele de business. Securitatea este, de asemenea, un element cheie în digitalizarea proceselor de business si devine parte integrantă a oricărui business.”, declară Adrian Floarea, CEO certSIGN.

certSIGN furnizează o soluţie completă de semnătură electronică cu valoare legală, conformă cu legislaţia şi normele naţionale și internaționale, care garantează integritatea, autenticitatea și nerepudierea (răspunderea legală) documentelor.