certSIGN participă la Cyber Intelligence Europe 2016

Conferința europeană Cyber Intelligence Europe ajunsă la cea de-a patra ediţie, are loc pentru al doilea an consecutiv în România.
Printre participanții la această ediție, companii, oficialităţi şi experţi naţionali şi internaţionali în securitate cibernetică, se numără și certSIGN, companie cu experiență de peste 15 ani în dezvoltarea de produse și soluții de securitate informatică.

Prezentarea susținută în cadrul evenimentului, Cyberspace – the landscape of a (new) kind of war?, aduce în discuție măsuri de prevenție, detecție și apărare contra atacurilor cibernetice.

Frecvența și complexitatea atacurilor cibernetice a crescut în ultimii ani și afectează în mod direct instituții ale statului, companii, dar și persoane fizice. Astfel, prevenirea trebuie să devină preocuparea principală în materie de management al riscurilor. De altfel, certSIGN operează primul Centru de răspuns la incidente de securitate cibernetică privat din România, oferind servicii MSSP (Managed Security Service Provider) companiilor care nu doresc să investească în infrastructura necesară asigurării unei mediu cibernetic impenetrabil.

De asemenea, certSIGN contribuie în mod activ la educarea comaniilor și la dezvoltarea permanentă de competențe tehnice ale specialiștilor acestora, oameni cheie în implementarea unui cadru corespunzător de securitate cibernetică, prin cursurile de specialitate oferite în cadrul UTI Academy.