SAMSUNG certSIGN

#gomobile pentru educaţie la distanţă

Digitalizarea este necesară nu doar pentru businessuri, ci şi pentru sistemul educaţional, motiv pentru care am adaptat conceptul #gomobile ca alternativă reală la învăţământul clasic. Pentru susţinerea conceptului de educaţie la distanţă, venim în întâmpinarea instituţiilor de învăţământ şi elevilor cu soluţiile tehnice care permit acest nou mod de predare şi învăţare la care suntem nevoiţi să ne adaptăm.

Soluția propusă de certSIGN are în vedere un concept integrat în care sunt incluse platforme de lucru colaborativ oferite de Microsoft și Google, dispozitive mobile Samsung și automatizarea procesului de configurare automată a acestora astfel încât atât profesorii cât și elevii să poată accesa facil modul de învățământ la distanță.

Ce înseamnă - pe scurt - #gomobile pentru educaţie la distanţă? Power ON – Connect – Ready to learn!

Poți obține acum acces la cele mai bune aplicații de business pentru mobil, complet personalizate, dezvoltate de Samsung și certSIGN.

Va rugam sa bifati verificarea!

Ce reprezintă conceptul #GoMobile?

#gomobile este răspunsul certSIGN la nevoile clienților de business de a obține soluții personalizate, preinstalate pe terminalele mobile ale angajaților sau partenerilor, configurate în funcție de elementele specifice fiecărui domeniu de activitate, cu scopul de a ajuta companiile să devină 100% digitale.

100% companie digitala

#gomobile este o soluție integrată implementată cu tehnologii de top Samsung.
Soluția oferă acces la două componente necesare proceselor de business desfășurate prin intermediul terminalelor mobile:

Componente #GoMobile

În ce domenii poate fi utilizată soluția #gomobile?

Retail
Retail
Producție
Producție
Logistică
Logistică
Farma
Farma
Finanțe și bănci
Finanțe și bănci
Administrație publică
Administrație publică

Care sunt elementele tehnice din spatele #gomobile?

Dispozitive mobile Samsung business to business

Dispozitive mobile Samsung business to business

Ai la dispoziţie dispozitive de ultimă generaţie, smartphone-uri şi tablete, ale căror funcţionalităţi şi design se pliază perfect pe nevoile angajatului mobil.

Poți descoperi dispozitivele mobile din categoria Samsung Enterprise, Samsung Galaxy Note 10, Xcover 4S, Samsung Tab S6, Tab Active 2, Tab Active Pro

Detalii
Platforma de securitate Samsung Knox

Platforma de securitate Samsung Knox

Preinstalată pe dispozitivele Samsung, Knox cuprinde o suită de soluţii cloud de tip Enterprise Mobility Management care asigură protecţia datelor. 

Permite configurarea rapidă, simplă şi automată a dispozitivului mobil, imediat ce acesta este scos din cutie, cu o intervenţie minimă a utilizatorului.

Detalii
Servicii de implementare și consultanță certSIGN

Servicii de implementare și consultanță certSIGN

Specialiştii în mobilitate şi securitate certSIGN asigură dezvoltarea şi implementarea soluţiei.

În fiecare etapă a proiectului sunt urmărite obiectivele companiei, definirea cerinţelor de business, arhitectura soluţiei, implementarea tehnică propriu-zisă şi asigurarea suportului tehnic adecvat.

Detalii

Îți stăm la dispoziție pentru mai multe detalii

Suntem bucuroși că ești interesat de soluțiile #gomobile pe care certSIGN și Samsung le pot oferi pentru a îți optimiza, prin digitalizare integrală, complet business-ul. Acesta este și motivul pentru care îți stăm la dispoziție pentru informații suplimentare pe mail sau telefonic.