Noutăți

Companie

certSIGN este furnizor acreditat de servicii de certificare.

Soluţiile certSIGN sunt dezvoltate integral în Romania şi proiectate special pentru necesităţile specifice ale afacerii tale. De la certificate digitale calificate până la soluţii complexe de securitate care au trecut testele de interoperabilitate NATO, certSIGN a luat toate măsurile pentru ca informaţiile tale să fie în siguranţă.

Beneficiind de o echipă cu peste 10 ani de experienţă în domeniu, certSIGN îţi oferă mijloacele sigure prin care poţi aplica semnatura electronica şi asigura confidenţialitatea informaţiilor tale.

certSIGN te ajută să protejezi informaţiile electronice, de la contracte şi tranzacţii online până la informaţii salvate pe staţiile de lucru şi servere.

Compania CERTSIGN este operator de date cu caracter personal in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată, notificarea sa fiind înscrisă în registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal cu nr. 3160.

RECUNOASTEREA INTERNATIONALA A CERTIFICATELOR DIGITALE

certSIGN, primul furnizor de servicii de certificare 100% românesc, este singurul furnizor de servicii de certificare din Romania acreditat WebTrust. De asemenea certSIGN este acreditat în conformitate cu Legea semnăturii electronice din România şi cu standardul ISO 27001, certificare conferită de British Standard Institute (BSI).

Certificatele calificate emise de certSIGN beneficiază de acoperire naţională şi, în plus, sunt recunoscute în toate acele ţări ale căror legislaţii asigură recunoaşterea certificatelor emise de un furnizor acreditat de servicii de certificare cu sediul într-un stat membru al UE sau care au acorduri în acest sens, la care România este parte.

Cu titlu de exemplu, enumerăm următoarele state membre ale Uniunii Europene în care sunt recunoscute certificatele digitale calificate emise de certSIGN în calitate de furnizor de servicii de certificare acreditat: Cehia, Danemarca, Finlanda, Germania, Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, Slovacia, Slovenia, Suedia, Ungaria, Belgia, Franţa, Luxemburg, Italia, Spania.

Mai multe informaţii despre recunoaşterea internaţională a certificatelor digitale, poţi afla aici: Lista ţărilor din Uniunea Europeană care recunosc certificatele emise de furnizori de servicii de certificare acreditaţi din România şi legile aferenteAtestarea capacităţii de a desfăşura activităţi de cercetare-dezvoltare