APLICAŢII

APLICAȚII DE SEMNARE.

Contractele și alte documente importante pot fi aprobate oricând în câteva minute, când folosești semnătura electronică. Oriunde s-ar afla semnatarii - în orașe sau țări diferite, cu aplicațiile noastre de semnare e ca și cum ar fi mereu la aceeași masă.

clickSIGN

 • Semnează electronic, marchează temporal orice tip de document electronic
 • Criptează și decriptează documente confidențiale
 • Verifică și validează documente semnate electronic

clickSIGN PDF

 • Semnează electronic și marchează temporal mii de documente electronice pe minut
 • După semnare, documentul are extensia .PDF
 • Integrare cu sistemele back-office

shellSAFE VERIFY

Utilitar gratuit cu care se poate verifica semnătura electronică şi permite vizualizarea documentelor semnate electronic. 
Dacă nu doreşti o semnare electronică a informatiilor însă primeşti asemenea date semnate electronic, shellSAFE Verify este tot ceea ce îţi trebuie pentru a accesa documente semnate electronic. Aplicaţia poate verifica orice tip de semnatură electronică, indiferent de soluţia folosită pentru crearea acesteia.

Nu poţi accesa documente semnate electronic folosind shellSAFE Verify dacă:

 • documentul este criptat – pentru a decripta fişiere ai nevoie de un certificat digital şi soluţii software care să îl folosească, precum clickSIGN
 • documentul a fost modificat, în acest caz vei fi atenţionat că documentul a fost compromis.

​​​​​​​

Descarcă

hermes PDF.

Aplicaţie pentru trimiterea automată a unei cantităţi mari de documente semnate electronic către o listă de destinatari stabilită. Aplicația asigură de asemenea și semnarea electronică automată a documentelor. Hermes PDF le oferă companiilor oportunitatea de a comunica în siguranţă informaţii confidenţiale către clienţii lor.

Prin integrarea cu sistemele de back-office, Hermes PDF poate fi utilizată cu succes pentru facturare electronică, semnarea contractelor online şi comunicarea altor date sensibile. De asemenea, fiecare mesaj schimbat între companie şi clienţi poate fi atribuit unei anumite persoane şi unui anumit moment.

Funcţionalităţile oferite de Hermes PDF îţi garantează integritatea, autenticitatea şi nerepudierea documentelor electronice prin crearea de semnături electronice şi marcare temporală.

Avantajele aplicației Hermes PDF

 • elimină riscul de repudiere sau alterare a unui mesaj
 • reduce costurile pentru menţinerea relaţiilor de afaceri
 • eficientizează procesele de afaceri prin eliminarea hârtiei şi a efortului de stocare şi transmitere a acesteia

SHELLSAFE .

Suită completă de aplicaţii pentru crearea de semnătură electronică şi protejare informații. 
Folosind shellSAFE poţi:

 • crea una sau mai multe semnături electronice (cosemnătură / contrasemnătură)
 • cripta / decripta documente pentru unul sau mai mulţi destinatari
 • proteja corespondența automat, prin integrarea în clientul de e-mail
 • şterge fişiere într-o manieră securizată
 • verifica online starea certificatelor digitale
 • folosi servicii de marcare temporală

Componentele individuale ale shellSAFE îţi asigură securitatea optimă pentru toate activităţile de prelucrare a informaţiei pe care le desfăşori:

Componentele shellSAFE

clickSIGN

Aplicaţie pentru semnare electronică şi criptare fișiere. 

diskSAFE

Aplicaţie pentru criptarea automată a documentelor stocate pe staţia de lucru. diskSAFE creează o partiţie virtuală iar toate informaţiile pe care le salvezi pe această partiţie sunt criptate automat cu certificatul tău digital. Pentru a proteja documentele aflate în tranzit se recomandă criptarea individuală prin clickSIGN. 

shredSAFE

Aplicaţie pentru stergere securizata a informaţiilor. Pentru a împiedica recuperarea unui fişier şters din sistemul de operare, shredSAFE rescrie conţinutul fişierului de mai multe ori cu informaţii aleatorii. Prin acest proces este eliminată din sistem orice urmă a documentelor confidenţiale care au trebuit să fie distruse. 

FACTURARE ELECTRONICĂ.

Factura electronică reprezintă echivalentul legal şi în format digital al facturii clasice, astfel încât informaţiile conţinute de aceasta din urmă sunt transpuse în format electronic, semnate şi marcate temporal prin sisteme omologate în conformitate cu legislaţia în vigoare.

Prin utilizarea facturii electronice, compania îşi reduce costurile cu până la 60% şi deţine un proces de facturare mult mai rapid şi eficient.  

Serviciul de facturare electronică oferit de certSIGN este o soluție completă, care asigură managementul întregului ciclu de viaţă al facturii, de la emitere şi transmitere la stocare şi arhivare. 

BENEFICIILE FACTURĂRII ELECTRONICE OFERITE DE CERTSIGN

REDUCEREA COSTURILOR

RAPIDITATE ÎN TRANSMITEREA ȘI PLATA FACTURILOR

CREȘTEREA PRODUCTIVITĂȚII

ALOCARE EFICIENTĂ A RESURSELOR LOGISTICE

MANAGEMENT FINANCIAR EFICIENT

ÎMBUNĂTĂȚIREA RELAȚIEI CU CLIENȚII

CREȘTEREA TRANSPARENȚEI ACTIVITĂȚILOR DESFĂȘURATE