CERCETARE & INOVARE

În ultimele decenii, societatea a decis că este obligatoriu să investească în programe de cercetare, să descopere noi tehnologii și să combine modul existent într-o manieră care nu era prevăzută până acum. Pentru companiile private, dacă acest lucru este realizat de carte, procesul de cercetare va genera venituri; pentru utilizatorul final, care este adevăratul beneficiar va genera o viață mai bună și acces la tehnologie.

După cum a afirmat Uniunea Europeană, în programele sale de cercetare, „Cercetare responsabilă și inovare implică faptul că actorii societăți (cercetători, cetățeni, factorii de decizie, afaceri, organizații din sectorul al treilea etc.) colaborează pe parcursul întregului proces de cercetare și inovare pentru a se alinia mai bine atât procesul, cât și rezultatele acestuia cu valorile, nevoile și așteptările societății.”

În certSIGN, încercăm să descoperim și să aliniem starea academică a tehnicii la nevoile societății, în mod organizat, prin programe de cercetare naționale și europene și, în același timp, prin programe de investiții private. Considerăm că programul de cercetare nu trebuie să fie izolat sau individual, dar rezultatele sale concrete ar trebui să fie deschise și disponibile pe scară largă pentru întreaga lume. Pentru asta am căutat întotdeauna să colaborăm cu alte entități academice sau industriale și să extindem rețeaua noastră de parteneri care ne împărtășesc credințele.

Acesta este modul în care proiectele de cercetare, precum ReCRED, devin posibile, iar acesta este modul în care proiectele de cercetare, precum certME, prind viață.

Descoperă programele de cercetare şi inovare certSIGN!.

 

 

CONSILIUL ŞTIINŢIFIC