Despre certSIGN .

Suntem o companie românească și oferim clienților certitudinea că informațiile și identitatea lor sunt pe deplin în siguranță. Dezvoltăm software inovativ de securitate a informațiilor și protecția sistemelor informatice. Suntem înființați în 2006 și de atunci am crescut continuu.

Ce servicii oferim

Noi, certSIGN, te ajutăm să protejezi informațiile electronice, de la contracte și tranzacții online pană la informații salvate pe stațiile de lucru și servere. Oferim soluții integrate atât către persoane fizice cât și către persoane juridice după cum urmează:

SEMNĂTURA ELECTRONICĂ

certSIGN a parcurs cu succes auditul de conformitate în raport cu cerințele Regulamentului UE 910/2014 (eIDAS), este recunoscut ca Prestator de servicii de încredere calificat la nivel european și se regăsește în European Trusted List cu o serie de servicii conforme cu legislația europeană: 

  • Certificate calificate pentru semnătura electronică; 
  • Certificate calificate pentru sigiliul electronic; 
  • Certificate calificate SSL EV pentru autentificarea unui site Internet. 
  • Marcă temporală electronică calificată; 

CARDURI

Oferim servicii de personalizare carduri și emitere de carduri pentru tahograf digital, având clienți în România, Bulgaria, Finlanda, Norvegia, Moldova, Serbia, Tadjikistan, Ucraina, Uzbekistan, Cipru.

SOFTWARE DE SECURITATE A DATELOR

Dezvoltăm software de securitate a informațiilor utilizând Infrastructuri cu Chei Publice (PKI). Software-ul dezvoltat de certSIGN este folosit pentru a gestiona identitatea digitală a utilizatorilor, pentru a furniza servicii de autentificare și autorizare sigure și a garanta protecția datelor.

SOLUȚII SI SERVICII INTEGRATE DE SECURITATE CIBERNETICĂ

Dezvoltăm soluții de securitate cibernetică și sisteme de informații extrem de sigure și rezistente, necesare atât pentru desfășurarea activitătii zilnice, cât și pentru protejarea sistemelor critice ale clienților cheie din domeniul apărării naționale și al securitătii interne, al serviciilor bancare și al telecomunicațiilor. Conceptul certME - identitate în blockchain oferă securitate și încredere în sistemul de identitate digitală, stocând datele într-o manieră sigură și incoruptibilă.

ARHIVARE ELECTRONICĂ ȘI FIZICĂ CU VALOARE LEGALĂ

Oferim servicii integrate și complete de arhivare, de la preluarea documentelor de la client și prelucrarea lor, până la arhivarea fizică și electronică. Avem expertiză în ceea ce privește arhivarea electronică a documentelor cu valoare legală.

Care sunt valorile de brand în care credem

La certSIGN, ne place să fim deschizători de drumuri și nu dăm înapoi în a încerca lucruri absolut noi, chiar dacă implică scoaterea din zona de confort și un efort suplimentar considerabil. Nu doar afirmăm asta, ci putem oferi exemple: implementarea semnăturii electronice pentru tot ce înseamnă documentele de resurse umane! Dosarul electronic al angajatului a fost o schimbare reală de paradigmă pe piața de HR și drept rezultat am primit premiul pentru inovație la Gala HR din anul 2016.

Valorile noastre sunt:

Încredere

Suntem un partener de încredere și stabil, facem toate eforturile pentru a le oferi clienților soluții de înaltă calitate și le suntem permanent alături. Construim încredere în relația cu clienții, furnizorii și colegii noștri.

Excelență

Echipa noastră este mereu dedicată excelenței, livrând produse și servicii de calitate exceptională, care îndeplinesc sau chiar depășesc așteptările clienților, nevoile comunităților și ale mediului în care ne desfășurăm activitatea.

Integritate

Suntem adepții corectitudinii în relațiile cu clienții, furnizorii și angajații noștri, ne respectăm angajamentele și respectăm cele mai înalte standarde anticorupție. Interacționăm cu partenerii noștri așa cum ne dorim să fim tratați de către aceștia: corect, cu respect și profesionalism.

Recunoașterea excelenței

Produsele dezvoltate de certSIGN (certSAFE și shellSAFE) sunt prezente în Catalogul NATO (NIAPC) și în catalogul publicat de Agenția Națională de Securitate (ORNISS). Produsele sunt acreditate pentru protecția informațiilor clasificate.

Echipa certSIGN a obținut cele mai importante recunoașteri ce pot fi acordate unui Prestator de Servicii de Încredere Calificat: Auditul WebTrust for CA și certificare eIDAS pentru o gamă largă de servicii de încredere. Certificatele emise de certSIGN sunt de încredere pentru browser-ele web și sistemele de operare. De asemenea, certSIGN este certificat în conformitate cu standardele ISO 27001 – Sistem de management al securității informației, ISO 9001 – Sistem de Management al Calității, ISO 14001 – Sistemul managementului de mediu, ISO 18001 Managementul securității și sănătății în muncă, ISO 20000 – Managementul serviciilor informatice.

Unde ne puteți găsi

Compania are peste 300 de puncte de prezență în țară. Sediile și partenerii noștri pot fi găsiti aici.

VREI SĂ ŞTII MAI MULTE DESPRE CERTSIGN?.

 

 

.

CERTIFICĂRI

INVESTITORI