Magazin

Alege acel certificat digital calificat de semnătură electronică care ţi se potriveşte – clasic (cu token) sau la distanţă (în cloud).

Ce tip de semnătură electronică alegi?


Rulează videoul
Semnătura electronică clasică vs la distanţă

Ce este un
certificat digital
calificat?

Regulamentul UE nr. 910/2014 (eIDAS) privind identificarea electronică și serviciile de încredere pentru tranzacțiile electronice pe piața internă reglementează trei tipuri de certificate digitale calificate – pentru semnătură electronică, pentru sigiliu electronic şi pentru autentificarea unui site internet.

Certificatul digital calificat pentru semnătură electronică este un certificat emis de un prestator de servicii de încredere calificat, pentru atestarea electronică care face legătura între datele de validare a semnăturii electronice și o persoană fizică și care confirmă cel puțin numele sau pseudonimul persoanei respective.

Certificatul digital calificat pentru semnătura electronică poate fi utilizat în relaţia cu instituţiile statului (ANAF, SICAP/SEAP, MySMIS, CNAS, ONRC, AFIR etc.) şi de către companii în relaţia cu partenerii de afaceri sau pentru optimizarea proceselor interne precum cele de HR.

Rețeaua
certSIGN

IMPORTANT! Puteţi REÎNNOI ONLINE certificatul calificat de semnătură electronică, fără a mai fi necesară deplasarea la sediile partenerilor noştri.

Şi emiterea certificatului calificat de semnătură electronică se poate face fără deplasări la sediile certSIGN/ale partenerilor. Transmiteţi documentele obligatoriu împreună cu declaraţia în original autentificată de către un notar sau atestată de către un avocat în temeiul dispoziţiilor art. 3 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 51/1995 (pentru a se asigura identificarea față în față și pe baza actului de identitate, cerută de lege și Regulamentul European) prin curier/poştă la adresa Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 29 A, Sector 5, Bucureşti.

Desigur, documentele pot fi depuse şi personal la oricare dintre cei 400 de reprezentanți certSIGN din întreaga țară.

Îi găseşti în agențiile BRD Group Societe Generale, Raiffiesen Bank, OTP Bank, Alpha Bank și CEC Bank din această hartă.

Partners Map BV TM AR BH SM MM BN SV BT IS NT HR MS SJ CJ AB HD CS MH DJ GJ VL SB BC VS GL VN CV PH BZ BR TL CT CL IL B DB GR TR OT AG

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!