PAPERLESS: SEMNĂTURĂ ELECTRONICĂ LA DISTANŢĂ

Cu soluţia certSIGN Paperless puteţi semna electronic de la distanţă orice document, cu valoare legală, fără token şi fără instalarea unor drivere speciale, de pe orice dispozitiv (inclusiv smartphone sau tabletă), de oriunde şi oricând. În plus, certificarea QSCD în conformitate cu Regulamentul eIDAS obţinută de certSIGN garantează procesarea / stocarea sigură a datelor şi un grad ridicat de protecție împotriva atacurilor cibernetice.

PAPERLESS FLOWSIGN

În funcţie de necesităţile fiecărui business, Paperless flowSIGN poate fi configurat incluzând:

● Certificate calificate pentru semnare la distanță, pentru fiecare angajat cu drept de semnătură - valabilitate 1 an (39 Euro fără TVA), 2 ani (59 Euro fără TVA) sau 3 ani (79 Euro fără TVA), cu numar de tranzacţii deja inclus;

● Licenţe pentru crearea fluxurilor de semnare, pentru fiecare angajat cu drept de lansare a unui flux (minim 1 angajat) - 90 euro fără TVA.

 

CONTACTEAZĂ-NE

Paperless flowSIGN permite semnarea extrem de rapidă a unui document de către două sau mai multe persoane, cu valoare de semnătură olografă, în trei paşi simpli.

 

PASUL 1

Crearea fluxului de semnare în Paperless flowSIGN, prin încărcarea documentelor în platformă, introducerea adreselor de e-mail ale semnatarilor în ordinea în care aceştia vor semna şi lansarea fluxului 

PASUL 2

Semnarea documentelor, cu valoare legală, prin accesarea link-ului din notificarea primită pe e-mail de fiecare semnatar, crearea contului şi introducerea codului unic OTP transmis pe mobil

PASUL 3

Descărcarea documentelor după aplicarea tuturor semnăturilor, prin accesarea link-ului din notificarea primită pe e-mail de fiecare semnatar, cu posibilitatea arhivării electronice pentru procese 100% digitale 

Paperless flowSIGN permite atât semnarea la distanţă (inclusiv obţinerea certificatului calificat prin identificare video la distanţă), cât şi semnarea locală cu certificate calificate stocate pe dispozitive criptografice de tip token.

flowSIGN poate fi implementat atât în instituții private, pentru a ușura activitatea anumitor departamente sau a întregului flux de documente din companie (semnarea documentelor interne şi a documentelor cu parteneri, clienţi, furnizori), dar și în cadrul instituțiilor de stat, pentru debirocratizarea şi eficientizarea relaţiei cu contribuabilii.
 

Video tutorial flowSIGN. Cum semnezi electronic la distanţă?

Studiu de caz flowSIGN. Semnarea documentelor de angajare

Studiu de caz flowSIGN. Semnarea documentelor între companii

PAPERLESS WEBSIGN

Semnătură electronică la distanţă PAPERLESS 1

• Certificat calificat Paperless pentru semnare la distanță, valabil 1 an

• Acces platforma de semnare Paperless webSIGN şi vToken (token virtual)

• 200 de tranzacții incluse (semnături electronice și mărci temporale) 

39 Euro fără TVA
 

Semnătură electronică la distanţă PAPERLESS 2

• Certificat calificat Paperless pentru semnare la distanță, valabil 2 ani 

• Acces platforma de semnare Paperless webSIGN şi vToken (token virtual)

• 400 de tranzacții incluse (semnături electronice și mărci temporale) 

59 Euro fără TVA
 

Semnătură electronică la distanţă PAPERLESS 3

• Certificat calificat Paperless pentru semnare la distanță, valabil 3 ani 

• Acces platforma de semnare Paperless webSIGN şi vToken (token virtual)

• 600 de tranzacții incluse (semnături electronice și mărci temporale) 

79 Euro fără TVA
 

Paperless webSIGN este o aplicaţie web ce permite încărcarea de documente multiple, semnarea acestora la distanţă cu valoare legală şi descărcarea lor.  Soluţia se distinge prin gradul ridicat de securitate, dat de autorizare cu doi factori - parolă solicitată în momentul autentificării şi cod unic  de autorizare OTP (one time password) solicitat în momentul semnării documentelor, transmis prin SMS sau generat printr-o aplicaţie tip Authenticator. 

Documentele descărcate pot fi trimise ulterior prin e-mail către ceilalţi semnatari şi arhivate electronice, având astfel un flux de procesare 100% digital.

De asemenea, prin stocarea securizată a certificatelor digitale în infrastructura certSIGN şi efectuarea tuturor operaţiunilor criptografice pe serverele noastre se asigură atât un nivel suplimentar de securitate, cât şi uşurinţă în utilizare. În plus, Paperless webSIGN permite semnarea la distanţă a documentelor de pe orice dispozitiv (desktop, laptop, mobile) fiind o platformă web accesibilă din browsere.

Tutorial Paperless webSIGN. Cum mă înregistrez?

Tutorial Paperless webSIGN. Cum semnez la distanţă?

Ghid utilizator ROMÂNĂ Paperless webSIGN

Ghid utilizator ENGLEZĂ Paperless webSIGN

Semnătura electronică TOKEN vs REMOTE

Ghid semnătură electronică organizaţii

BENEFICIILE SEMNĂTURII ELECTRONICE LA DISTANȚĂ CERTSIGN PAPERLESS.

 

Regulamentul European nr. 910/2014 (eIDAS) introduce posibilitatea de a semna documente cu valoare legală la distanță. Serviciul nostru de semnătură electronică la distanță presupune stocarea securizată a certificatului digital pe serverele certSIGN. Așadar, pentru generarea unei astfel de semnături nu este necesar un token sau drivere speciale. 

Nu necesită token

Nu necesită token

Nu necesită drivere speciale

Nu necesită drivere speciale

Simplifică managementul cheilor

De pe orice dispozitiv

Securitate ridicată

Securitate ridicată

Flexibilitate la achiziție

Certificare QSCD

Costuri reduse

Costuri reduse

CERTIFICARE QSCD CONFORM EIDAS.

 

În urma parcurgerii cu succes a auditului realizat de către Secure Information Technology Center din Austria, sistemul certSIGN Paperless de semnătură electronică calificată la distanță și sigiliu electronic la distanță a fost certificat Qualified Signature and Seal Creation Device (QSCD), îndeplinind astfel condiţiile obligatorii ale Regulamentului eIDAS nr. 910/2014 privind dispozitivele pentru crearea semnăturii electronice calificate. certSIGN este prima companie din România şi una dintre puţinele la nivel european care pune la dispoziţie semnătură electronică calificată la distanţă certificată QSCD. 

Orice document poate fi semnat electronic la distanţă, cu valoare legală, fără token, fără instalarea unor drivere speciale, de pe orice dispozitiv (inclusiv smartphone sau tabletă), de oriunde şi oricând. Iar prin certificarea QSCD se garantează procesarea / stocarea sigură a datelor şi un grad ridicat de protecție împotriva atacurilor cibernetice.

OBŢINE O OFERTĂ DE PREŢ PERSONALIZATĂ!.

Contactează-ne prin completarea acestui acestui formular, pentru a obţine o ofertă de preţ personalizată, conform profilului companiei / instituţiei!

Va rugam sa bifati verificarea!

Trimite