MUNCA DE ACASĂ

Muncă de acasă. Birou mobil. Telemuncă. Lucru la distanță. Work from home. Înseamnă același lucru: lucrezi de acasă (sau de unde vrei) și faci tot ce făceai la birou.

UN CHECKLIST RAPID

Pentru a un work from home eficient 100% ca la birou, există o serie de cerinţe/resurse de care vei avea nevoie. Cerinţele de bază includ laptop/smartphone, căşti cu microfon (recomandat) şi o conexiune la internet.

În ceea ce priveşte comunicarea şi colaborarea cu colegii, respectiv accesarea resurselor organizaţiei, pentru şedinţe este necesară o soluţie de videoconferinţă, pentru lucrul colaborativ trebuie avute în vedere partajarea documentelor în cloud, conexiunea la reţeaua organizaţiei (VPN), accesul la serverele de fişiere interne şi e-mail-ul ca alternativă iar protecţia datelor pe staţiile de lucru se asigură prin discuri criptate pentru salvarea informaţiilor.

Nu în ultimul rând, finalizarea deciziilor se face prin utilizarea semnăturii electronice calificate bazate pe un certificat calificat. Dacă o parte din aceste “puncte” le-ai bifat deja, te poţi baza pe noi pentru restul soluţiilor necesare!

Cum sprijină certSIGN munca de acasă?

1. O implementează intern. Vezi AICI cum am organizat munca de acasă într-o situație excepțională. 

2. Consultanță pentru accesul la resursele organizației. Nu știi să configurezi firewall-ul sau ai nevoie de o conexiune VPN? Vrei să ai datele protejate pe laptop? Putem să te ajutăm.

3. Înlocuiește semnarea documentelor pe hârtie cu semnătura electronică. Chiar nu ai niciun motiv să semnezi pe hârtie.

certWORK. Kitul certSIGN pentru munca de acasă

DE CE?

Trăim vremuri în care tehnologia îi permite oricărui business, fie că vorbim de o companie mare sau de un start-up, să-și desfășoare activitatea la distanţă, într-un cadru perfect legal și sigur. Mobilitatea este cuvântul cheie. 

Conceptul certWORK dezvoltat de certSIGN pe ideea de mobilitate și de lucru la distanță, vine cu soluția pentru a putea lucra în deplină siguranță de oriunde. Pe scurt - Secure Mobile Digital Workplace

Practic, toate instrumentele necesare lucrului și proceselor de business, sunt reconstituite (replicate) la distanță, oferind: 

• mobilitate; 

• securitatea datelor și a comunicaţiilor; 

• conformitate cu Regulamentul privind protecția datelor (GDPR); 

• certificare ENISA. 

CE?

certWORK cuprinde soluţii care adresează principalele nevoie de business, companiile putând opta pentru întreg pachetul sau acele instrumente considerate necesare:

1. COMUNICARE ȘI COLABORARE 

• Organizarea de întâlniri: soluție de video conferință 

• Lucru colaborativ: soluţie de Document Management /soluție de partajare a documentelor (implementată în organizație sau în cloud) 

• Conexiune la rețeaua organizației (VPN) 

• Acces la serverele de fișiere interne (dacă este cazul) 

• Protecția datelor pe stațiile de lucru: folosirea de partiții criptate (diskSAFE) 

• Soluție pentru managementul dispozitivelor mobile 

2. FINALIZAREA DECIZIILOR: certificat calificat pentru semnătură electronică   

3. PĂSTRAREA DOCUMENTELOR PE TERMEN LUNG: arhivare electronică

#IWORKFROMHOME.

 

 

Episodul 1. Soluţii pentru munca de acasă ca la birou

Episodul 2. Semnarea electronică a documentelor, de acasă

Episodul 3. Criptarea datelor de muncă

AFLĂ MAI MULTE!.

Află mai multe detalii despre kit-ul certSIGN pentru munca de acasă, completând acest formular.

Va rugam sa bifati verificarea!

Trimite mesaj