Au încredere în soluțiile noastre

Identitate digitală

Servicii și soluții de identitate digitală care asigură protecția şi gestionare eficientă a datelor utilizatorilor.

Servicii de arhivare

Servicii de arhivare în baza legilor 16/1996 și 135/2007 privind arhivarea fizică și electronică a documentelor.

Vezi toate
soluțiile noastre

Deși suntem cunoscuți mai ales pentru serviciile de semnătură electronică, expertiza noastră acoperă domenii precum securitate organizațiilor și a dispozitivelor de lucru, arhivare şi identitate digitală.

De ce
certSIGN?

Principalul producător și dezvoltator de soluții criptografice și servicii de încredere din România, certSIGN furnizează soluțiile pentru a susține transformarea digitală a organizațiilor.

Soluții proprii

Soluțiile noastre sunt dezvoltate integral în România și proiectate special pentru necesitățile mediului de business, oferind un nivel ridicat de încredere tranzacțiilor și activităților online.

Alături de tine

Prin departamentul de suport propriu și rețeaua extinsă de parteneri, îți oferim siguranța că suntem alături de tine.

Echipa

Cu experiență de peste 15 ani pe piața din România, echipa noastră este formată din profesioniști pentru care inovația și evoluția sunt fundamentale. Împreună, dezvoltăm tehnologii avansate care conferă încredere tranzacțiilor electronice.

1,5 mil

certificate digitale calificate pentru semnătură electronică emise

>1.000

de companii și instituții naționale și internaționale au încredere în soluțiile noastre

Cercetare
și inovare

La certSIGN, aliniem aspectele teoretice ale tehnicii la nevoile societății, prin programe de cercetare naționale și europene și, în același timp, prin programe de investiții private.

Patente

Soluțiile rezultate în urma activității de cercetare sunt patentate la nivel internațional și sunt utilizate cu succes în proiecte cu aplicare largă.

Proiecte

certSIGN participă în mod activ la mai multe proiecte de R&D la nivel național și internațional, finanțând sau co-finanțând dezvoltarea de noi produse, soluții și tehnologii.

Consiliul științific

Consiliul științific al certSIGN realizează strategia de cercetare și inovare a companiei și supervizează activitățile de cercetare.

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii