Companii

Adresăm nevoile de transformare digitală a companiilor, cu menţinerea celor mai înalte standarde de securitate, indiferent de domeniul de activitate.

Piloni

Transformarea digitală – utilizarea tehnologiei pentru îmbunătățirea radicală a performanței organizaţiilor – constituie un punct central pentru toate companiile. În sprijinul acestora, furnizăm o serie de soluţii pentru eficientizarea activităţii şi proceselor interne:

Digitalizare

Procesele de business se bazează pe informații în formă electronică, care nu mai trebuie să fie transmise tipărite pe hârtie. Sprijinim companiile să-și digitalizeze fluxurile de lucru, cu instrumente ce asigură valoarea legală a documentelor:

Identitate digitală

Garantarea identităților digitale și asocierea lor cu o persoană fizică este o provocare pentru numeroase sectoare. De aceea, propunem o soluţie care asigură înrolarea utilizatorilor complet digital, fără a fi necesară interacțiunea fizică între furnizorul serviciului și clienți:

Securitate cibernetică

Împreună cu angajații, datele constituie cel mai important asset al unei organizații. Punem la dispoziţia companiilor soluții şi servicii pentru asigurarea protecției împotriva adversarilor și amenințărilor cibernetice:

Informaţii în siguranţă

Informații pe hârtie sau electronic? Indiferent de format, sunt importante pentru afacere și trebuie să respecte cerințele legale de păstrare pe perioade de timp prestabilite. Oferim servicii de:

Povești
de succes

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.