Companii

Adresăm nevoile de transformare digitală a companiilor, cu menţinerea celor mai înalte standarde de securitate, indiferent de domeniul de activitate.

Ce domenii?

Transformarea digitală – utilizarea tehnologiei pentru îmbunătățirea radicală a performanței organizaţiilor – constituie un punct central pentru toate companiile, indiferent de domeniul de activitate.
Cover LP Retail FMCG
Retail, FMCG şi Logistică

Soluţii pentru transformarea digitală a fluxurilor de lucru la nivelul companiilor din domeniile Producţie, Distribuţie, FMCG, Retail online (E-commerce) şi Logistică .

LP profesii liberale
Profesii liberale

Soluţii inovative de digitalizare a proceselor pentru organizaţiile de profesii liberale din domeniul tehnic, sectorul juridic, mediul economic şi sănătate.

Cover LP Financiar Bancar
Financiar-bancar

Transformare digitală pentru instituţii financiar bancare şi non-bancare (IFN-uri), companii de asigurări, brokeri de creditare şi asigurare, companii de leasing şi factoring.

Cover LP Medical Farma
Industria medicală şi farma
Digitalizarea proceselor la nivelul clinicilor medicale private, laboratoarelor de analize, producătorilor şi distribuitorilor de medicamente şi dispozitive medicale.
Cover LP ITC
Industria IT&C
Soluţii pentru companiile producatoare şi dezvoltatoare de software, companiile de outsourcing servicii IT, consultanţă în IT&C şi distribuitori software, respectiv reselleri.

Soluţiile
noastre

În sprijinul companiilor, furnizăm o serie de soluţii pentru eficientizarea activităţii şi proceselor interne:

Digitalizare

Procesele de business se bazează pe informații în formă electronică, care nu mai trebuie să fie transmise tipărite pe hârtie. Sprijinim companiile să-și digitalizeze fluxurile de lucru, cu instrumente ce asigură valoarea legală a documentelor:

Identitate digitală

Garantarea identităților digitale și asocierea lor cu o persoană fizică este o provocare pentru numeroase sectoare. De aceea, propunem o soluţie care asigură înrolarea utilizatorilor complet digital, fără a fi necesară interacțiunea fizică între furnizorul serviciului și clienți:

Securitate cibernetică

Împreună cu angajații, datele constituie cel mai important asset al unei organizații. Punem la dispoziţia companiilor soluții şi servicii pentru asigurarea protecției împotriva adversarilor și amenințărilor cibernetice:

Informaţii în siguranţă

Informații pe hârtie sau electronic? Indiferent de format, sunt importante pentru afacere și trebuie să respecte cerințele legale de păstrare pe perioade de timp prestabilite. Oferim servicii de:

Povești
de succes

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii