Caută
Close this search box.

Consiliul Ştiinţific

Consiliul Științific al certSIGN realizează strategia de cercetare și inovare a companiei și supervizează activitățile de cercetare.

Activitatea
Consiliului
Ştiinţific

Consiliul Științific al certSIGN are preocupări privind:

  • colaborarea cu mediul academic și alte instituții de cercetare;
  • realizarea transferului tehnologic, din zona de cercetare către produse;
  • identificarea modalităților de susținere a activității de cercetare.

Membrii Consiliului Ştiinţific

George Gugulea,
Director Cercetare şi Inovare

Licențiat în Informatică și absolvent al unui Master în Managementul Securității Informațiilor, George Gugulea este directorul Departamentului de Cercetare și inovare al certSIGN.

Acesta are o experiență de peste 10 ani în activități de cercetare și dezvoltare în domeniul securității informațiilor și în dezvoltarea și implementarea proiectelor de criptografie aplicată și protocoale de securitate a rețelelor.

G. Gugulea_2021
A. Floarea_2021

Adrian Floarea,
Director General

Adrian Floarea, absolvent al Facultății de Matematică, deținând un doctorat în algoritmi criptografici, este un susținător puternic al activității de Cercetare-Inovare în domeniul identității și securității informatice, prin abordări aplicate și inovative ale proiectelor în care este implicat.

Este Directorul General al companiei certSIGN și sprijină echipa proiectelor de cercetare oferind sfaturi pe baza expertizei sale extinse. Cu o experiență tehnică de peste 18 ani în acest domeniu și cu o experiență de peste 10 ani în management, Adrian Floarea are o viziune inovatoare și o abordare exhaustivă a mijloacelor de consolidare a activităților companiei, dar și a noilor direcții de dezvoltare impuse de evoluția pieței și a celor mai recente provocări tehnologice.

Constantin Burdun,
Director General Adjunct

Constantin Burdun a absolvit Academia Tehnică Militară din București, tot în cadrul acestei facultăți obținând și titlul de Doctor în Știința Calculatoarelor, urmând să devină cadru didactic al acestei instituții.Și-a completat ulterior studiile la Universitatea București, absolvind un master MBA – Business Administration, Management and Operations. Este un renumit specialist implicat în zeci de proiecte ample, în România, dar și în alte țări, de implementare de infrastructuri cu chei publice și digitalizarea fluxurilor de lucru pentru diverse organizații. De asemenea a participat la peste 10 proiecte de cercetare, publicând peste 15 articole despre securitatea informațiilor.Domeniile sale de expertiză includ scheme avansate de semnături electronice, interoperabilitatea PKI și aspectele legale ale semnăturilor electronice.
C. Burdun_2021
V. Necoara_2021

Valentin Necoară,
Director Dezvoltare Tehnologică

Valentin Necoară este licenţiat în Informatică și absolvent al unui Master în Managementul Securității Informațiilor.A fost implicat în dezvoltarea și implementarea soluțiilor certSIGN de securitate IT (semnătură electronică, criptarea, PKI, IdAM), a lucrat în echipa de cercetare și dezvoltare și apoi a coordonat integrarea și implementarea soluțiilor de securitate ale certSIGN.Face parte din echipa de bază care a dezvoltat primele aplicații criptografice din România folosind infrastructuri cu chei publice.

Mihai Togan, Prof. Dr. Ing.

Mihai Togan are un doctorat în criptografie, domeniile ale de interes incluzând semnătura electronică, criptarea homomorfică, criptografie aplicată și interoperabilitatea PKI. Este autor a peste 20 de articole publicate la conferințe și în reviste internaționale. A proiectat și implementat aplicații software pentru criptarea datelor, servicii PKI, servicii de validare a certificatelor digitale, servicii de marcare temporală etc.