Parteneri tehnologici

Partenerii noștri tehnologici contribuie la succesul nostru, deoarece prin integrarea soluțiilor reușim să realizăm proiecte din ce în ce mai ambițioase și să le oferim clienților noștri acces la tehnologii noi și servicii suport premium.

TotalSoft

TotalSoft și certSIGN au dezvoltat un parteneriat care vizează digitalizarea proceselor de HR prin integrarea soluţiei de semnătură electronică calificată la distanţă Paperless flowSIGN în suita Charisma HCM. Soluția TotalSoft și certSIGN asigură conformitatea cu cerinţele legislaţiei naţionale şi europene.

Tremend

certSIGN si Tremend au stabilit un parteneriat pentru digitalizarea interacțiunii dintre clienți și companii prin integrarea, în platforma de digital onboarding TORP, a fluxului de identificare și a semnăturii electronice calificate la distanță. Ambele instrumente sunt auditate şi certificate conform reglementărilor legislative în vigoare.

Druid

Prin acest parteneriat, conversaţiile purtate prin intermediul chatboţilor DRUID sunt securizate la un nivel superior prin utilizare semnăturilor electronice create cu soluția Paperless a certSIGN, care este certificată la nivelul Uniunii Europene ca fiind dispozitiv calificat de creare a semnăturilor electronice (QSCD).

Samsung

certSIGN și Samsung au dezvoltat conceptul #gomobile prin care terminalele mobile ale Samsung au preinstalate aplicații dezvoltate de certSIGN, precum: semnătura electronică la distanţă, serviciul de arhivare electronică şi aplicaţia de securizare a convorbirilor mobile şi a mesajelor text  Trust4Mobile.

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!