#works4you.
Servicii profesionale mobile

Descoperă serviciile profesionale mobile certSIGN #works4you care adresează cele mai des întâlnite provocări de business şi de securitate din sfera mobilității

De ce serviciile #works4you

În ultima perioadă, ecosistemul dispozitivelor mobile s-a confruntat cu multiple amenințări de securitate complexe, ca urmare a creșterii numărului de incidente de acest tip pe dispozitivele mobile apartenente companiilor private și persoanelor juridice.

În acest context, certSIGN a dezvoltat o nouă gamă de servicii, în parteneriat cu furnizorii de top din sfera mobilității și a securității, în vederea acoperirii vulnerabilităților critice ce pot afecta companiile. #works4you este un nou concept certSIGN care abordează aceste provocări dificile prin adaptarea noilor standarde de securitate, permițând astfel companiilor să se dezvolte, lucrând de oriunde și oricând, în timp ce rămân în siguranță.

Cum te poate ajuta certSIGN #works4you

Serviciile profesionale mobile certSIGN #works4you sunt complet personalizabile în funcție de cerințele specifice de business, incluzând:

Servicii profesionale de consultanţă

Definirea cerințelor de business și de securitate, astfel încât companiile să îndeplinească standardele specifice domeniului de activitate.

Gamă completă de servicii

Acoperirea tuturor etapelor de implementare a proiectului, în baza unor pachete comerciale definite (standard, premium și enterprise).

Servicii profesionale de suport

Timp de răspuns optim și technical account manager dedicat pe tot parcursul derulării proiectului.

Adaptabilitate
la orice soluții

Cunoștințe și competențe avansate pe soluţii Samsung Knox, SOTI, MobileIron, Blackberry, Microsoft Intune, Zimperium.

Principalele avantaje
#works4you

 • Oferte comerciale accesibile (licențe + servicii profesionale)
 • Reducerea costurilor operaționale asociate cu personalul IT
 • Managementul schimbărilor în conformitate cu noile cerințe de business și de securitate pe toată perioada contractului
 • Continuitatea business-ului asigurat prin răspuns proactiv la problemele critice identificate

Obţine ofertă

Completează acest formular iar noi te vom contacta în curând pentru a configura împreună serviciile profesionale mobile #works4you, în funcţie de specificul şi nevoile business-ului tău!

  * campuri obligatorii

  Te sunăm noi!

  Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

  .


   * campuri obligatorii