Caută
Close this search box.

Despre
noi

Livrăm transformarea digitală, în siguranță.

Povestea noastră

Din 2006, anul în care a început povestea noastră, certSIGN a evoluat și s-a adaptat continuu, însă pasiunea noastră pentru inovație a rămas constantă. De-a lungul timpului, certSIGN s-a transformat dintr-o companie mică, însuflețită de ambiția și entuziasmul echipei, în cel mai important prestator de servicii de încredere la nivel național, într-un deschizător de drumuri pe piața din România prin introducerea tehnologiilor paperless în procesele de business, într-un producător de soluții software proprietare, de soluții de securitate cibernetică și de arhivare implementate cu succes în 20 de țări.

certSIGN. Marchează viitorul cu încredere!

Echipa

certSIGN reunește profesioniști pentru care calitatea serviciilor oferite, provocările asumate și dezvoltarea profesională constantă reprezintă factori determinați ai succesului.
Leadership și parteneriat sunt cuvintele cheie care definesc echipa de management a companiei, care își asumă rolul de mentor pentru a identifica punctele forte ale echipei și a le valorifica în proiecte îndrăznețe.

Adrian Floarea

Director general

Costin Burdun

Director general adjunct

Nicolae Ghibu

Director comercial

Valentin Necoară

Director tehnic

Gabriela Corolea

Director operațional

Cristian Garabet

Director securitate informatică

George Gugulea

Director cercetare și inovare

Conformitate
și etică

Succesul certSIGN depinde și de angajamentul companiei și al angajaților săi cu privire la implementarea și respectarea celor mai înalte standarde de integritate în afaceri. În relațiile de afaceri ale companiei, acordăm aceeași importanță atât calității soluțiilor furnizate, cât și celor mai ridicate standarde de integritate și de conformitate, ca elemente cheie ale strategiei noastre de afaceri.

Certificări

certSIGN investește resurse importante în obținerea și menținerea celor mai importante certificări conform standardelor de reglementare ale industriilor în care activează.
certSIGN furnizează servicii de încredere certificate în conformitate cu Regulamentul european eIDAS.
certSIGN este prima companie din România care furnizează semnătură electronică calificată la distanţă certificată în conformitate cu Regulamentul european eIDAS.
certSIGN furnizează certificate calificate conforme cu Directiva PSD2 pentru sigiliu electronic şi de autentificare a serverelor web.
Certificatul root al certSIGN este de încredere pentru browser-ele web (IE, Mozilla, Chrome, Safari) și sistemele de operare (Windows, Mac OS, iOS, Android).
Serviciile de securitate cibernetică furnizate de certSIGN sunt validate ca fiind conforme cu standardul SOC2 și certificate internațional de Trusted Introducer.

Cercetare
și inovare

La certSIGN, aliniem aspectele teoretice ale tehnicii la nevoile societății, prin programe de cercetare naționale și europene și, în același timp, prin programe de investiții private.

Patente

Soluțiile rezultate în urma activității de cercetare sunt patentate la nivel internațional și sunt utilizate cu succes în proiecte cu aplicare largă.

Proiecte

certSIGN participă în mod activ la mai multe proiecte de R&D la nivel național și internațional, finanțând sau co-finanțând dezvoltarea de noi produse, soluții și tehnologii.

Consiliul Științific

Consiliul Științific al certSIGN realizează strategia de cercetare și inovare a companiei și supervizează activitățile de cercetare.

Rețeaua
certSIGN

Cererile de certificate pot fi depuse, iar certificatele digitale pot fi livrate şi în agenţiile BRD Groupe Société Générale, Raiffeisen Bank, OTP Bank, Alpha Bank şi CEC Bank din întreaga ţară. Toate documentele sunt preluate şi verificate în acelaşi loc, fără drumuri suplimentare la notar sau la oficiile poştale.
Partners Map BV TM AR BH SM MM BN SV BT IS NT HR MS SJ CJ AB HD CS MH DJ GJ VL SB BC VS GL VN CV PH BZ BR TL CT CL IL IF DB GR TR OT AG B