Caută
Close this search box.

Partenerii
noștri

Inovație și disponibilitate prin parteneriate de succes.

Parteneriate

Colaborăm cu parteneri de încredere pentru a concepe împreună propuneri de soluții personalizate pentru nevoile clienților

Identificăm tendințele importante ale pieței și tehnologiile emergente pentru a ne adapta soluțiile continuu și pentru a-i ajuta pe clienții noștri să anticipeze viitoarele provocări ale mediului de business.

certSIGN oferă consultanță, soluții tehnologice și suport, pe care le îmbunătățim, extindem și completăm cu capacitățile partenerilor noștri.

În același timp, avem o rețea extinsă de parteneri prin care comercializăm soluțiile și serviciile noastre pe întreg teritoriul României.

Parteneri semantura_header
Parteneri semnătură electronică
Parteneri tehnologici_header
Parteneri tehnologici
Partners Map BV TM AR BH SM MM BN SV BT IS NT HR MS SJ CJ AB HD CS MH DJ GJ VL SB BC VS GL VN CV PH BZ BR TL CT CL IL IF DB GR TR OT AG B

Parteneri
certSIGN

IMPORTANT! Puteţi REÎNNOI ONLINE certificatul calificat de semnătură electronică, fără a mai fi necesară deplasarea la sediile partenerilor noştri. EMITEREA certificatului calificat de semnătură electronică se poate face fără deplasări la sediile certSIGN/ale partenerilor.
Transmiteţi documentele obţinute de pe emitere.certsign.ro obligatoriu împreună cu declaraţia în original autentificată de către un notar sau atestată de către un avocat în temeiul dispoziţiilor art. 3 alin. (1) lit. c) din Legea nr. 51/1995 (pentru a se asigura identificarea față în față și pe baza actului de identitate, cerută de lege și Regulamentul European) prin curier/poştă la adresa Bd. Tudor Vladimirescu, nr. 29 A, Sector 5, Bucureşti.

Desigur, documentele pot fi depuse şi personal la oricare dintre cei 400 de reprezentanți certSIGN din țară. Îi găsiți în agențiile BRD Group Societe Generale, Raiffiesen Bank, OTP Bank, Alpha Bank și CEC Bank din această hartă.