Soluţii de digitalizare pentru
industria IT&C

Relaţii de business 100% digitale pentru companiile din industria IT&C cu soluţiile certSIGN de transformare digitală.

Soluţiile noastre

Punem la dispoziţia tuturor companiilor producatoare şi dezvoltatoare de software, companiilor de outsourcing servicii IT, celor de consultanţă în IT&C şi distribuitorilor software, respectiv resellerilor soluţii pentru transformarea digitală a fluxurilor de lucru şi proceselor de business.
Aplicatii semnatura_header

Certificate calificate de semnătură electronică la distanţă

Cu posibilitatea obţinerii 100% online prin identificare video şi valabilitate în funcţie de nevoile specifice – de la câteva minute (aplicarea unei semnături), până la 1, 2 sau 3 ani.

Platforme online de semnătură electronică la distanţă

Semnare electronică la distanţă, cu valoare legală (certificată QSCD), care permite semnarea extrem de rapidă a unui sau mai multor documente de către două sau mai multe persoane.

small section semnare bulk

Soluţii pentru
semnare bulk

Produs software ce comunică cu serviciul de semnare certSIGN Paperless în vederea creării semnăturilor electronice utilizând certificatul digital calificat în cloud sau aplicarea sigiliului electronic în cloud.

shop_arhivare elec

Arhivare electronică, fizică şi servicii de retrodigitalizare

Servicii și soluții complete pentru arhivarea fizică și electronică a documentelor, care pot fi adaptate cerințelor fiecărui client, cu respectarea tuturor prevederilor legale.

Pentru ce?

 • Semnarea la distanţă a documentelor: contracte (HR, Prestări servicii, etc), acte adiţionale, comenzi încheiate cu terţii (clienţi, parteneri, colaboratori, furnizori).
 • Emiterea electronică a documentelor unidirecţionale cu aplicarea semnăturii calificate: facturi, notificări, rapoarte de activitate etc.
 • Digitalizarea proceselor de HR: semnarea electronică la distanţă, cu valoare legală, a contractelor şi a actelor adiţionale cu angajaţii sau colaboratorii – contracte de muncă, contracte de leasing de personal, fişe de instruire, cereri de concediu, deconturi, regulamente interne etc.

Resurse
utile

PLIANT: Relaţii de business 100% digitale pentru companiile din industria IT&C

WHITE PAPER:
Semnătura electronică avansată vs calificată. Ce şi de ce?
GHID: Bune practici și aspecte legale privind utilizarea semnăturii electronice

De ce soluţiile noastre?

Semnătura electronică calificată la distanţă este echivalentă din punct de vedere juridic cu semnătura olografă.

Utilizarea semnăturii electronice atât în procesele interne, cât şi în procese externe ce ţin de relaţia cu terţii (clienţi, parteneri, colaboratori, subcontractori).
Semnarea electronică la distanţă a documentelor cu angajaţii, prin intermediul oricăror platforme dedicate existente în companie.
Fluxuri de documente 100% digitale încheiate la distanţă, cu semnătură în cloud de oriunde, oricând, de pe orice dispozitiv.
Soluţiile certSIGN se pot integra cu aplicaţii de Contract Management, Document Management, HCM/HR sau alte aplicaţii interne.
Certificate digitale emise în funcţie de nivelul de încredere dorit şi de durata acestora.

Obţine o ofertă personalizată!

Transmite-ne datele tale şi un mesaj, iar noi te vom contacta pentru a-ţi răspunde la toate întrebările privind soluțiile noastre pentru companiile din industria IT&C.

  * campuri obligatorii

  Te sunăm noi!

  Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

  .


   * campuri obligatorii