Investitori

Leader pe piața națională de semnătură electronică, certSIGN furnizează soluții complete de transformare digitală.

12,7

mil Eur

Cifra de afaceri
în 2020

1,5

mil

Certificate digitale
emise

500

k

Semnături electronice
în cloud

20

țări

unde am implementat
proiecte

certSIGN. Marchează viitorul cu încredere!

Guvernanță
corporatistă

Consiliul de administrație al certSIGN stabilește strategia de business a companiei și se asigură că aceasta reprezintă interesele tuturor acționarilor. Consiliul promovează o cultură bazată pe performanță și stabilește valorile comune de integritate, responsabilitate și încredere în soluțiile furnizate ale echipei.

Produse
şi servicii

Suntem cunoscuți mai ales pentru serviciile de semnătură electronică, însă expertiza noastră acoperă domenii precum identitate digitală, securitatea organizațiilor și a dispozitivelor de lucru, arhivare.

Servicii de arhivare

Servicii de arhivare în baza legilor 16/1996 și 135/2007 privind arhivarea fizică și electronică a documentelor.

Cercetare
și inovare

La certSIGN, aliniem aspectele teoretice ale tehnicii la nevoile societății, prin programe de cercetare naționale și europene și, în același timp, prin programe de investiții private.

Patente

Soluțiile rezultate în urma activității de cercetare sunt patentate la nivel internațional și sunt utilizate cu succes în proiecte cu aplicare largă.

Proiecte

certSIGN participă în mod activ în mai multe proiecte de R&D la nivel național și internațional, finanțând sau co-finanțând dezvoltarea de noi produse, soluții și tehnologii.

Consiliul Științific

Consiliul Științific al certSIGN realizează strategia de cercetare și inovare a companiei și supervizează activitățile de cercetare.

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii