IMM

Venim în ajutorul antreprenorilor și profesiilor liberale cu soluţii pentru afaceri digitale – semnătură electronică, arhivare şi servicii de securitate cibernetică.

De ce transformarea digitală a
IMM-urilor?

Indiferent de mărime, domeniu de activitate sau nivel de experienţă, transformarea digitală constituie un avantaj cheie pentru toate întreprinderile mici şi mijlocii, permiţând reducerea costurilor, eficientizarea activităţii prin standardizarea şi automatizarea proceselor de afaceri și reducerea dependenţei de forța de muncă. În plus, transformarea digitală sporeşte competitivitatea IMM-urilor și îmbunătăţeşte relaţia cu partenerii şi clienţii, oferind un punct de sprijin inclusiv în cazul unor perioade de instabilitate socio-economică.

Soluţii pentru business-uri digitale

Cum pot IMM-urile beneficia de toate avantajele transformării digitale şi care sunt soluţiile de bază ce fac diferenţa? De la ce principiu ar trebuie să plece întreprinderile mici şi mijlocii în procesul de transformare digitală? Răspunsul este extrem de simplu, ţinând cont că orice decizie de business implică (minim) un document – renunţarea la hârtie sau, altfel spus, procesele şi deciziile începute în mod electronic să se încheie tot electronic. De la elaborare, semnare, până la transmitere şi arhivare – totul protejând informaţiile.

Povești
de succes

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!