Infografic My Digital RO​. Soluţii pentru IMM-uri

Potrivit studiului “Întreprinderi mici şi mijlocii în economia românească”, realizat de Institutul Naţional de Statistică, la sfârşitul anului 2019 se înregistrau 566.145 întreprinderi mici şi mijlocii, respectiv 1.738 întreprinderi mari, cumulat pe sectoarele de activitate industrii, construcţii, comerţ şi servicii.

Raportat la aceste cifre, în ceea ce priveşte efectivul total de personal, în cazul IMM-urilor vorbim de 3.187.175 persoane, în timp ce în cazul întreprinderilor mari cifra înregistrată este de 1,554,677 persoane.

Aşadar discutăm despre mai bine de jumătate de million de IMM-uri şi mari întreprinderi care se pot reuni într-o reţea de interacţiuni 100% digitale (My Digital RO), cu ajutorul soluţiilor certSIGN de semnătură electronică calificată locală sau în cloud – obţinute prin procese de identificare video la distanţă echivalente cu prezenţa fizică – şi arhivare electronică.

Mai multe despre My Digital RO – propunerea certSIGN pentru Interacţiuni 100% digitale, cu valoare legală, între toate persoanele juridice din România – puteţi afla din acest infografic sau din pagina dedicată certsign.ro/imm.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii