Instituţii de stat

Sprijinim transformarea digitală a instituţiilor de stat încă din 2006, cu soluţii specifice adaptate celor mai exigente cerinţe, având permanent în vedere securitatea informaţiilor.

Soluţii complete
pentru sectorul public

Știm că majoritatea informațiilor din instituții sunt pe hârtie. Tocmai de aceea oferim mediului public servicii de semnătură electronică şi arhivare atât electronică, cât şi fizică, pentru a facilita eficientizarea spaţiului şi a degreva instituţiile de activități de organizare a arhivei. Securitatea datelor este asigurată global, la nivelul instituţiei, precum și la nivelul fiecărui utilizator, indiferent dacă lucrează pe desktop sau pe dispozitive mobile.
Interacțiunea electronică și serviciile digitale pentru cetățeni și mediul de afaceri sunt domenii de interes pentru instituțiile publice centrale și locale. Digitalizarea presupune, în primul rând, oferirea de alternative prezenței la ghișeu, primirea și emiterea de documente în formă electronică. Aceste documente trebuie acceptate de alte instituții și trebuie să aibă valoare legală.
În plus, în domenii speciale precum transporturi sau apărare şi securitate naţională, sunt necesare soluţii speciale, certSIGN având o amplă experienţă în dezvoltarea şi furnizarea acestora:

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii