Cercetare
şi inovare

Zeci de proiecte de cercetare şi inovare dezvoltate şi implementate cu succes la nivel național și european.

Programe de
cercetare
şi inovare

În ultimele decenii, investițiile în programe de cercetare, descoperirea de noi tehnologii și integrarea lor în soluții care influențează în mod decisiv evoluția societății au devenit obligatorii pentru companiile de tehnologie. Pentru acestea, procesul de cercetare poate genera venituri; pentru utilizatorul final, care este adevăratul beneficiar, va genera o viață mai bună și acces la tehnologie.

La certSIGN, descoperim și aliniem aspectele teoretice ale tehnicii la nevoile societății, prin programe de cercetare naționale și europene și, în același timp, prin programe de investiții private. Considerăm că programul de cercetare nu trebuie să fie izolat sau individual, iar rezultatele concrete ar trebui să fie deschise și disponibile pe scară largă pentru întreaga lume. De aceea am căutat întotdeauna să colaborăm cu entități academice sau cu alte entități industriale și să extindem rețeaua de parteneri care ne împărtășesc convingerile.

certFHE

Protejarea datelor pe toată durata de viață a fost întotdeauna o preocupare majoră a noastră. Prin programul certFHE, început în anul 2014, ne-am propus să cercetam și să inovăm algoritmi specifici criptografiei homomorfice meniți să permită prelucrarea datelor în format criptat, fară a fi necesară decriptarea lor în prealabil.

Patente

Soluțiile rezultate în urma activității de cercetare sunt patentate la nivel internațional și sunt utilizate cu succes în proiecte cu aplicare largă.

Proiecte

certSIGN participă în mod activ la mai multe proiecte de R&D la nivel național și internațional, finanțând sau co-finanțând dezvoltarea de noi produse, soluții și tehnologii.

Consiliul științific

Consiliul științific al certSIGN realizează strategia de cercetare și inovare a companiei și supervizează activitățile de cercetare.

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!