Criptare homomorfică.
certFHE

Descoperă certFHE – soluţia de criptare homomorfică dezvoltată de certSIGN care permite procesarea datelor criptate fără a le decripta

De ce soluţia noastră de criptare homomorfică?​

În ultimii ani, stocarea datelor criptate în cloud a devenit un standard de business adoptat pe scară largă de companii și reprezintă o soluție de stocare ușor de accesat de oriunde. Breșele de securitate apar însă când este necesară accesarea datelor pentru o simplă căutare sau pentru o analiză mai amplă. În mod normal, în astfel de situații datele sunt decriptate pentru a se realiza căutarea sau analiza solicitată, creându-se astfel oportunitatea unui furt de informații.

În cazul criptării homomorfice, datele rămân criptate și sunt protejate în orice moment, iar elementul care permite ca acestea să rămână confidențiale și sigure chiar dacă o terță persoană le folosește este un sistem matematic de analiză și procesare a datelor criptate.

Pe baza patentului acordat de Biroul de Patente și Mărci al Statelor Unite ale Americii obţinut de certSIGN, am dezvoltat certFHE.

Diferenţiatori

Soluția noastră utilizează metode noi și mai sigure de criptare, bazate pe algoritmi criptografici, care nu necesită o investiție suplimentară în infrastructură IT și care reduc timpul de procesare a datelor.

Utilizatori

Criptarea homomorfică poate fi utilizată cu succes de organizații, în special în domenii în care confidențialitatea datelor personale ale clienților este esențială: financiar -bancar, sănătate, asigurări etc.

Pe scurt

Procesul de obținere a patentului a durat 4 ani, implicând o echipă de specialiști în criptografie, PKI și securitate cibernetică și fiind rezultatul efortului continuu de investiții și implicare în activități de cercetare în domeniul criptografiei.

Descoperă certFHE!

Vreau să aflu cum funcţionează

Comunitate Wiki dezvoltată de echipa de Cercetare şi inovare certSIGN, cuprinzând sinteze cu metode matematice şi algoritmi de criptare homomorfică.
Codul sursă cu implementări şi exemple în C++, Java şi Python.
Documentaţia codului sursă.

Vreau să mă alătur proiectului

Cercetător sau specialist în criptare homomorfică? Sau poate student pasionat?

Te aşteptăm în echipa noastră, pentru a înţelege şi pune în practică algoritmii noştri de criptare!

Completează formularul de contact din această pagină, precizând că eşti interesat(ă) de înscriere în programul certFHE, iar noi vom lua legătura cu tine!

Aplicaţii care utilizează certFHE

Soluţia de criptare homomorfică certSIGN – o inovaţie pentru asigurarea protecției datelor cu caracter personal – a fost utilizată în premieră în dezvoltarea aplicaţiei “Coronavirus COVID-19 România”, care monitorizează şi centralizează datele cu privire la răspândirea virusul SARS-CoV-2, la nivel național. 

Ce este diferit? Aplicaţia păstrează private datele utilizatorilor, garantând prin algoritmi matematici imposibilitatea urmăririi activităţii acestora. Criptarea homomorfică permite anonimizarea completă a datelor prin procesarea informațiilor direct în formă criptată, fără a fi accesate de entitatea care le procesează.

Lasă-ne un mesaj şi te contactăm noi

Transmite-ne datele tale şi un mesaj iar noi te vom contacta pentru a-ţi răspunde la toate întrebările privind soluţia noastră de criptare homomorfică certFHE.

  * campuri obligatorii

  Te sunăm noi!

  Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

  .


   * campuri obligatorii