Consultanţă

Sistemul tău informatic nu este compus din produse, este o soluţie dinamică şi complexă care trebuie construită cu obiectivul de a răspunde cât mai bine nevoilor afacerii tale.

Echipa certSIGN® îţi oferă sprijin pentru dezvoltarea, implementarea şi întreţinerea sistemului de securitate. Noi îţi oferim servicii de consultanţă pentru ca tu să ai certitudinea că ai ales cea mai bună soluţie de securitate.

Specialiştii certSIGN® au o experienţă vastă în proiectarea, implementarea, utilizarea şi întreţinerea sistemelor de securitate.

Pentru a ne asigura că tu beneficiezi de cele mai bune servicii, investim constant în dezvoltarea şi perfecţionarea echipelor noastre.

Consultanţii certSIGN® sunt implicaţi în programe de pregătire şi perfecţionare continue şi sunt certificaţi MCSE Security, MCSA Security, CISSP, CISA, auditor BS7799.

certSIGN® se implică în mod susţinut în proiecte de cercetare-dezvoltare împreună cu Universităţi de prestigiu şi Centre de Cercetare autonome.

Rezultatul direct al acestor iniţiative este o gamă de produse şi soluţii standard şi personalizate care au trecut teste de interoperabilitate internaţionale.