certSIGN analizează perspectivele Cyber Security la Conferința „Noile provocări globale în domeniul Securității Cibernetice” 2018

certSIGN, în calitate de partener, organizează alături de Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) Conferinţa "Noile provocări globale în domeniul Securității Cibernetice" 2018.

În cadrul evenimentui #certcon8 – susţinut în perioada 16-17 octombrie 2018, la Biblioteca Națională a României din Bucureşti –  vom fi prezenţi la sesiunile paralele dedicate discuțiilor tehnice asupra celor mai noi tehnologii și soluții de securitate cibernetică, respectiv la panelul „Perspectives in Cyber Security” ce va avea loc marţi, 16 octombrie, începând cu ora 14:00.

Noile provocări globale în domeniul Securității Cibernetice

certSIGN, furnizor de soluţii de securitate cibernetică

Operând propriul centru de operațiuni de securitate (SOC) și furnizând servicii de securitate complete (Managed Security Services), certSIGN deţine o amplă expertiză în ceea ce privește mediul cibernetic și soluțiile de securitate cibernetică, reflectată în soluţiile furnizate diverşilor clienți din industrie și administrație publică.

certSIGN oferă servicii de consultanță în domeniul cyber security ​​și dezvoltă sisteme de securitate extrem de sigure și rezistente, atât pentru desfăşurarea activităţilor zilnice specifice, cât și pentru protejarea sistemele critice ale clienților cheie din domeniul apărării naționale și al securității naționale, al serviciilor bancare și al telecomunicațiilor.

Serviciile de securitate cibernetică oferite de companie sunt acreditate de Trusted Introducer şi în conformitate cu standardul SOC2. De asemenea, certSIGN este certificată ISO 9001, ISO 20000 și ISO 27001 în domeniul serviciilor de securitate cibernetică, analiză și răspuns la incidente cibernetice, evaluarea și validarea vulnerabilităților, gestionarea infrastructurii și aplicații de securitate informatică, consultanță în domeniul securității informatice, corelarea avansată a amenințărilor cibernetice și a atacurilor , investigații cibernetice, asistență tehnică.

#certcon8

A VIII-a ediţie a Conferinţei anuale "Noile provocări globale în domeniul Securității Cibernetice" este organizată de Centrul Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO), în parteneriat cu certSIGN, evenimentul reunind experţi în domeniul cyber security din instituţii şi companii europene şi internaţionale de top.

Temele abordate în acest an variază de la evoluția politicilor la nivel european și internațional, la punerea în aplicare a noilor tehnologii în domeniul securității cibernetice, precum și la perspectivele amenințării globale.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii