Din 26 noiembrie ne găseşti la AFI Tech Park 1

Începând cu 26 noiembrie 2018, ne mutăm în clădirea de birouri AFI Tech Park 1 (parter), localizată pe Bulevardul Tudor Vladimirescu nr. 29, sector 5, Bucureşti, în apropierea Hotelului J.W. Marriot şi a Palatului Parlamentului.

Programul de lucru cu publicul va rămâne, şi în noul punct de lucru, în intervalul orar 09:00-18:00, de luni până vineri. De la această dată, activitatea la actuala adresă din Bulevardul Timişoara nr. 5A se va încheia definitiv.

Cum ajungi?

certSIGN AFI Tech Park

Vezi în Google Maps

AFI Tech Park se află între două artere principale de circulaţie, Bulevardul Progresului și Bulevardul Tudor Vladimirescu, în imediata apropiere a centrului comercial Vulcan Value Centre.

Accesul la sediul de birouri se poate face şi cu mijloacele de transport în comun, respectiv liniile de tramvai 1/10, 8, 11, 25, 47 (staţia Inox).

De ce ne mutăm?

certSIGN este o companie în continuă dezvoltare, care  – pe parcursul celor peste 10 ani de activitate – şi-a mărit constant echipa, pentru a veni în întâmpinarea clienţilor cu cele mai bune soluţii de securitate informatică şi criptografie.

În acest context, la începutul anului 2018, am decis să căutăm un spaţiu nou care să se plieze pe cerinţele de confort ale companiei, campusul de business AFI Tech Park venind cu succes în întâmpinarea acestora.

AFI Tech Park 1 este prima clădire de birouri Clasa A din cadrul acestui proiect, echipa certSIGN urmând să facă parte din cele 3.000 de persoane pe care imobilul le va găzdui.

Unde ne mai găseşti?

Punctul de lucru din Capitală nu este singurul din România în care certSIGN îşi desfăşoară activitatea, compania având la nivelul întregii ţări 6 sedii (Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Craiova, Iaşi, Timişoara) şi peste 400 de reprezentanţi.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii