Marcare Temporală .
Vrei ca după ce ai semnat un contract să nu existe dubii legate de data semnării şi de termenele ce încep să curgă de la acea dată? Semnează contractele online! Foloseşte serviciul de marcare temporală a informaţiilor electronice!

mai mult »
Validare online a certificatelor .
Serviciu pentru verificare rapidă a validităţii semnăturilor electronice. Ai garanţia că semnătura electronică folosită pentru documentele pe care le primeşti este validă iar expeditorul este o persoană autorizată, de încredere.

mai mult »
emailerSAFE .
Mecanism de nerepudiere pentru e-mail-uri. Ai dovada clară a schimbului de mesaje între tine şi partenerii tăi. Simultan, ai garanţia că elementele de conţinut rămân confidenţiale şi nemodificate.

mai mult »
Serviciul de arhivare electronică .
Documentul reprezintă un instrument important în comunicarea internă și externă a companiei. De circuitul informaţiei depinde rapiditatea cu care se iau deciziile în compania dumneavoastră. Iar managementul documentelor este o problemă costisitoare.

mai mult »
Facturarea electronică .
Facturarea electronică simplifică întreg ciclul de viaţă al acesteia şi presupune reduceri semnificative de costuri, contribuind la optimizarea afacerii.
certSIGN este singurul furnizor care oferă soluţiile complete pentru implementarea şi utilizarea facturării electronice.

mai mult »
Serviciu de facturare electronică .
Prin serviciul de facturare electronică gestionarea facturilor în format electronic precum şi infrastructura tehnică necesară pentru funcţionarea serviciului sunt întreţinute şi operate de către compania certSIGN, în conformitate cu legile 135/2007 şi 260/2007.

mai mult »
Soluţie de facturare electronică .
În conformitate cu legile 135/2007 şi 260/2007, soluţia de facturare electronică permite gestionarea facturilor în format electronic iar întreţinerea, operarea şi administrarea infrastructurii tehnice necesare sunt realizate de către compania dumneavoastră.

mai mult »
Consultanţă .
Noi ştim exact care este cea mai bună soluţie de securitate pentru compania ta. Sistemul tău informatic nu este compus din produse, este o soluţie dinamică şi complexă care trebuie construită cu obiectivul de a răspunde cât mai bine nevoilor afacerii tale.

mai mult »