Soluţii pentru munca de acasă (work-from-home), 100% ca la birou

Munca de acasă (work-from-home) se poate transforma dintr-un beneficiu ocazional acordat anumitor angajaţi – în funcţie de specificul jobului – într-o soluţie optimă de asigurare a continuităţii businessului în situaţii excepţionale. Şi pentru că suntem în contextul unei astfel de situaţii excepţionale, din ce în ce mai multe companii la nivel naţional şi internaţional optând pentru acest stil de lucru, vă prezentăm soluţiile care permit angajaţilor să îşi desfăşoare activitatea de acasă, exact ca la birou.

Semnează, transmite şi stochează digital orice document!

Cu ajutorul certificatelor calificate pentru semnătură electronică, orice document poate fi semnat cu valoare legală. Şi când spunem “orice”, nu ne limităm doar la actele specifice proceselor din anumite departamente. De la Top Management, la Vânzări, HR, Juridic, Marketing, Financiar-Contabil, indiferent de numărul de semnături necesare pe un act, semnătura electronică calificată simplifică şi eficientizează extrem de mult fluxul de procesare a documentaţiei de business de zi cu zi. Ce putem semna? Oferte, contracte, anexe, procese-verbale, avizări, aprobări, referate de necesitate, comenzi, cereri de concediu, deconturi, facturi etc..

Complementar, orice document semnat electronic poate fi transmis uşor şi rapid prin e-mail (către ceilalţi semnatari sau către destinatarul final), cu posibilitatea arhivării electronice a acestuia ca pas final. Iar dacă ne referim la documente sau pur şi simplu informaţii sensibile transmise prin poşta electronică, există posibilitatea optării pentru certificatele simple de semnare şi criptare mail-uri, care asigură securitatea datelor.

Bonus? Pentru că vorbim de accesibilitate de oriunde şi oricând, reînnoirea certificatelor calificate de semnătură electronică se poate realiza, la rândul ei, exclusiv online, fără a mai fi necesară deplasarea titularului!

Accesarea datelor şi resurselor companiei în siguranţă

Munca de acasă presupune desfăşurarea activităţii preponderent în mediul electronic, ceea ce presupune necesitatea asigurării securităţii cibernetice, mai ales că angajaţii aflaţi în work-from-home vor accesa şi face schimb de date, documente şi resurse sensibile. Certificatele simple pentru autentificare prin VPN (Virtual Private Network) şi certificatele calificate SSL pentru securizarea site-urilor fac posibilă accesarea resurselor, prin conexiuni criptate şi securizate, cu păstrarea în siguranță a datelor împotriva hackerilor.

certSIGN, în calitate de Prestator de Servicii de încredere calificat conform eIDAS, nu doar pune la dispoziţie toate aceste soluţii pentru munca de acasă în condiţii identice celei de la birou, ci şi utilizează aceste soluţii la nivel intern, înţelegând beneficiile oferite în urma propriei experienţe. Tocmai din acest motiv încurajăm toate businessurile din România să opteze pentru semnătura electronică, certificatele de semnare şi criptare e-mail-uri, certificatele pentru autentificate prin VPN şi cele SSL pentru securizarea site-urilor care permit un work-from-home fără restricţii şi în siguranţă oricând – nu doar în situaţii excepţionale. 

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii