Declaratii fiscale on-line .
A venit timpul sa-ţi depui declaraţiile fiscale!

E clar! Te vei încurca în acte sau vei alerga pentru cele pe care înca nu le ai, vei pierde ore-n şir la coadă numai ca să afli că dosarul tău este incomplet, te vei enerva pentru că în tot acest timp tu ai lucruri mult mai importante de făcut…

mai mult »
Semnătura legală .
Utilizează la maxim libertatea pe care ţi-o oferă internetul! Folosind semnăturile electronice poţi semna contracte direct din e-mail. Descoperă soluţia perfectă pentru desfăşurarea comunicării de afaceri exlusiv prin mijloace electronice!

mai mult »
Guvernamental .
Echipa noastră oferă o atenţie deosebită sectorului guvernamental prin dezvoltarea de soluţii complexe destinate asigurării unui înalt nivel de securitate a informaţiilor electronice. Descoperă soluţiile de maximă siguranţă oferite de certSIGN®!

mai mult »
SSIF .
In mediul bursier, timpul este elementul primordial care face diferenţa între câştig şi pierdere! In acest context, SSIF-urile (Societăţi de Servicii de Investiţii Financiare) trebuie să-şi asigure clienţii că tranzacţionările se desfăşoară în condiţii de maximă rapiditate, cu costuri minime şi în deplină siguranţă. Aceste lucruri se pot întâmpla numai prin utilizarea semnăturii electronice bazate pe certificate digitale calificate, aspect reglementat inclusiv de Regulamentul CNVM nr. 15/2005, completat cu Regulamentul CNVM 6/2006.

mai mult »
Notari publici .
Află cum te putem ajuta să dezvolţi servicii noi şi profitabile, în conformitate cu legea 589/2004, privind regimul juridic al activităţii electronice notariale. Fluentizează procesele de lucru în biroul notarial!

mai mult »
Internet banking .
Serviciile online oferite de bănci sunt ţinta numeroaselor atacuri de phishing. certSIGN îţi oferă soluţia optimă pentru protejarea datelor sensibile aflate în tranzit. Schimbă modul în care desfăşori tranzacţiile bancare!

mai mult »
Comerţ electronic .
certSIGN îţi protejează site-ul de atacurile informatice. Te ajutăm să îţi păstrezi identitatea şi să protejezi datele schimbate prin site. Creşte profitul afacerii tale pe internet!

mai mult »
Utilizator individual .
Protejează-ţi informaţiile! Asigură-te că documentele tale confidenţiale rămân confidenţiale! Asigură-te că documentele electronice ajung la destinatar în forma în care le-ai trimis!

mai mult »