certSIGN donează 50.000 de euro spitalului „Matei Balș”

certSIGN salută inițiativele tuturor companiilor și persoanelor fizice care susțin financiar eforturile medicilor și autorităților și donează Institutului de Boli Infecţioase „Matei Balș” din București suma de 50.000 euro. Compania se alătură astfel efortului comun a răspunde prompt situațiilor cauzate de pandemia globală de COVID-19.

Donația va fi direcționată pentru achiziționarea de echipamente esențiale pentru asigurarea îngrijirii persoanelor infectate.

“Trecem printr-o perioadă extrem de dificilă, în care grija pentru cei de lângă noi, solidaritatea și responsabilitatea sunt cruciale. Din acest motiv am ales să fim alături de cei care se află în prima linie a luptei cu coronavirusul și să-i ajutăm cât de mult putem pe medicii care au grijă de sănătatea noastră. Este vital să le ascultăm nevoile și să ne implicăm, deoarece noi toți avem o responsabilitate față de comunitatea în care trăim și ne desfășurăm activitatea, iar acum este momentul să ne-o asumăm. Doar fiind uniți și responsabili putem proteja viața.” – Adrian Floarea, Director general certSIGN. 

“Institutul Naţional de Boli Infecţioase «Prof. Dr. Matei Balş» mulţumeşte certSIGN pentru donaţia de 50.000 euro. Banii vor fi folosiţi în lupta împotriva noului virus SARS-Cov-2. Datorită sprijinului şi generozităţii dumneavoastră, vom reuşi să fim alături de cei în nevoie, vom rămâne în prima linie, salvând vieţi cu devotament, implicare şi atitudine profund umană.”, a declarat într-un comunicat Prof. Dr. Adrian Streinu-Cercel, Manager al Institutului.

De asemenea, compania a mobilizat întreaga echipă să facă donații în nume personal către asociațiile implicate în strângerea de fonduri dedicate luptei împotriva coronavirus. certSIGN s-a implicat și în trecut în campanii umanitare atât prin susținere financiară, cât și prin programe de voluntariat în care au fost implicați angajații companiei.  

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii