certSIGN lansează aplicaţia gratuită honestSIGN

În premieră mondială, certSIGN lansează aplicaţia gratuită honestSIGN, compatibilă cu orice dispozitiv mobil (smartphone, tabletă, smartwatch) şi orice sistem de operare mobil (Android, iOS, Windows). Cu ajutorul acestei aplicaţii inovatoare, utilizatorii pot scana orice semnătură şi interpreta în timp real ce a vrut să zică autorul.

Ce este honestSIGN?

Semnătură cu pixul pe hârtie sau pe ecrane tactile ori semnătură electronică calificată pe token sau în cloud? Indiferent de tipul acesteia, cu aplicaţia honestSIGN by certSIGN poţi scana de oriunde şi oricând, simplu şi rapid, ORICE semnătură aplicată pe ORICE document. Şi în doar câteva secunde vei afla ce a vrut să zică autorul acesteia!

În plus, aplicaţia funcţionează şi în cazul semnăturilor din e-mail-uri, indiferent de clientul folosit (Gmail, Yahoo Mail, Outlook etc.).

Cum funcţionează honestSIGN?

În primul rând, semnează orice document ai la dispoziţie. Cel mai simplu este cu semnătura electronică calificată în cloud, pe care o poţi obţine complet online AICI!

honestSIGN este rezultatul a peste 2 ore de cercetare-dezvoltare, cu o interfaţă intuitivă şi funcţionalităţi smart, aplicaţia honestSIGN by certSIGN se bazează pe algoritmi high-tech ce permit recunoaşterea parametrilor reali din momentul aplicării semnăturii, precum:

  • parametri emoţionali – starea semnatarului în momentul semnării (cum se simţea);
  • parametri geografici – poziţionarea geografică a semnatarului în momentul semnării (de unde semna);
  • parametri semiotici – interpretarea corectă a mesajului criptic din spatele semnăturii (ce a vrut să transmită în realitate).

Descarcă acum honestSIGN by certSIGN din Google Play, App Store sau Microsoft Store!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii