Caută
Close this search box.

certSIGN prezinta la BSDA un concept inovator de securitate informatica pentru operatiunile mobile

certSIGN, unul dintre cei mai importanți terți de încredere și dezvoltatori de soluții de securitate cibernetică din regiune, participă la a VII-a ediție a expoziției Black Sea Defense & Aerospace (BSDA), care va avea loc în București, la Romaero, între 16 și 18 mai 2018.

Black Sea Defense & Aerospace (BSDA)

În cadrul BSDA, certSIGN va prezenta un concept inovator de securitate informatică pentru operațiunile mobile, compus dintr-o suită de produse software proprii de criptare, management securizat al documentelor, semnătură electronică, comunicații mobile securizate, soluții de virtualizare și soluții de securitate cibernetică pentru protecția întregii infrastructuri IT&C.

Vizitatorii standului vor putea vedea și testa aplicațiile dezvoltate de certSIGN pentru securizarea comunicațiilor mobile la standul standul B 1001, situat în pavilionul B.

certSIGN furnizează o gamă complexă de soluții de securitate cibernetică și este inițiatorul primului CERT privat din România, care oferă instituțiilor suportul necesar pentru a preveni, identifica și soluționa rapid evenimentele cibernetice.

Produsele certSIGN sunt incluse în Catalogul naţional cu pachete, produse şi profile de protecţie INFOSEC publicat de ORNISS și în NATO Information Assurance Product Catalogue, putând fi utilizate pentru procesarea informațiilor clasificate.

Portofoliul certSIGN include, de asemenea, servicii de consultanță și audit de securitate concepute pentru a ajuta companiile să se alinieze la cerințele GDPR.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest