certSIGN se alătură Programului Smart Start USA destinat IMM-urilor şi antreprenorilor români

certSIGN susţine – în calitate de partener de implementare – Programul Smart Start USA destinat IMM-urilor şi antreprenorilor români, care vor putea beneficia de finanţări pentru accesarea pieţelor internaţionalor, bugetul total alocat în acest sens fiind de 500 de milioane de dolari.

Platforma de înscriere în program va fi lansată marţi, 2 octombrie 2018, în cadrul Conferinţei "Smart Start USA – Soluţii eficiente de finantare pentru internaţionalizarea afacerilor romaneşti", urmând derularea unei caravane de informare în peste 20 de oraşe din ţară pe tot parcursul lunii viitoare.

Ce este Smart Start USA?

Programul Smart Start USA.  Potrivit iniţiatorului şi coordonatorului acestui program, Ilan Laufer, se urmăreşte finanţarea şi facilitarea accesului pe pieţele internaţionale (îndeosebi piaţa Statelor Unite ale Americii) a cel putin 10.000 de IMM-uri şi antreprenori din România, anual. Prin intermediul programului, societăţile comerciale cu capital românesc vor fi conectate Ia oportunităţi concrete de dezvoltare profitabilă a business-ului şi de extindere a brand-urilor proprii.

Conferinţa "Smart Start USA – Soluţii eficiente de finanţare pentru internaţionalizarea afacerilor romaneşti" reprezintă primul pas în lansarea acestui program, evenimentul având loc marţi, 2 octombrie 2018, ora 12:00, Ia Academia de Studii Economice din Bucureşti. În cadrul conferinţei va fi prezentată platforma de înscriere în program, care va include funcţionalităţi de semnare electronică a documentelor.

certSIGN, partener de implementare a Programului Smart Start USA

certSIGN, în calitate de partener de implementare a Programului Smart Start USA, va fi prezent atât la conferinţa de lansare, cât şi pe parcursul desfăşurării caravenei de informare din ţară, ce va ajunge în oraşe precum Craiova, Braşov, Galaţi, Buzău, Arad, Oradea, Iaşi, Bacău, Alba Iulia, Cluj şi Constanţa.

Specialiştii din cadrul companiei vin în sprijinul IMM-urilor şi antreprenorilor români cu servicii de semnătură electronică. Certificatul digital calificat emise de certSIGN, în conformitate cu Regulamentul EU eIDAS nr. 910/2014, permite generarea unei semnături electronice calificate cu valoare legală. Acest instrument poate fi utilizat de către companii nu doar în relaţiile obligatorii cu instituţiile statului (ANAF, SEAP, AFIR), ci şi pentru semnarea electronică a facturilor, contractelor ori criptarea informaţiilor sensibile în contextul GDPR.

Cu o prezenţă naţională asigurată prin cei 400 de reprezentanţi certSIGN în întreaga ţară, compania vine în sprijinul mediului de afaceri românesc nu doar prin susţinerea Programului Smart Start USA, ci şi prin oferirea unor servicii de încredere calificate la nivel European, în materie de securitate a informaţiilor.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii