Caută
Close this search box.

certSIGN se asociază cu compania suedeză Versasec Credential Management Company

certSIGN, un important dezvoltator de soluții criptografice din România, recunoscut la nivel european, a încheiat un parteneriat tehnologic cu Versasec, lider în soluții software de gestionare a identității și accesului de înaltă securitate. Soluția dezvoltată de cele două companii reprezintă o ofertă unică pentru implementarea autentificării multi-factor (MFA) bazată pe infrastructuri cu chei publice (PKI) pentru agențiile și instituțiile guvernamentale.

Soluția integrată oferă o autentificare multi-factor (MFA) complet securizată, începând cu emiterea credențialelor digitale (certificate digitale pentru semnătură electronică, criptare de date și autentificare la sistemele IT), inserarea credențialelor digitale în carduri inteligente, emiterea cardurilor inteligente către utilizatorii finali, gestionarea centralizată și descentralizată (self-service) a credențialelor și a cardurilor inteligente pe parcursul ciclului de viață al acestora, până la scoaterea din uz a cardurilor inteligente și a credențialelor corespunzătoare.

„În ultimii ani, certSIGN a reușit să își construiască o poziție relevantă în peisajul IT&C românesc și, pe baza abilităților echipei și a produselor PKI dezvoltate de companie, a accesat cu succes piețele externe, oferind soluții de înaltă calitate. Parteneriatul cu Versasec, furnizorul suedez specializat în soluții software de gestionare a credențialelor, deschide calea spre soluții complete la cheie, care acoperă întregul ciclu de viață al cardurilor inteligente și a credențialelor, datorită integrării Versasec vSEC:CMS cu autoritatea de certificare certSIGN – certSAFE CA.” a precizat Nicolae Ghibu, Director Comercial al certSIGN.

„Suntem încântați să anunțăm parteneriatul nostru cu certSIGN, un important dezvoltator și furnizor de soluții criptografice și servicii de încredere din România. Cu expertiza dovedită și recunoaștere din partea entităților guvernamentale din România și nu numai, soluția noastră comună vine cu o ofertă unică pentru implementarea autentificării multi-factor (MFA) pe bază de PKI pentru entități guvernamentale. Împreună, aducem tot ce este mai bun din ambele lumi pentru a oferi o soluție puternică și sigură de gestionare a credențialelor. Într-o lume în care este o practică obișnuită să ne bazăm pe parole, MFA bazată pe PKI va oferi niveluri de securitate semnificativ mai ridicate pentru punctele de acces cele mai piratate din organizații.”, a declarat William Houry, VP Vânzări, Versasec.

Clienții noi și cei existenți pot descărca o versiune de evaluare a Versasec – versiunea 6.7 de gestionare a credențialelor, care include integrarea certSIGN.


Despre Versasec

Versasec, un lider mondial consacrat în managementul identității și accesului, oferă sisteme extrem de sigure și puternice pentru orchestrarea credențialelor end-to-end. Într-o lume din ce în ce mai conectată, în care din ce în ce mai multe persoane lucrează la distanță, cu multiple amenințări cibernetice și opțiuni de autentificare învechite, soluțiile Versasec sunt la baza fiecărei implementări de securitate a unei organizații pentru a construi un model de arhitectură zero-trust. Beneficiind de încrederea organizațiilor și corporațiilor din întreaga lume, Versasec deservește sectoarele publice și private din domeniul guvernamental, al apărării, al producției, al sănătății, al serviciilor financiare și multe altele. Versasec are sediul central în Stockholm, Suedia.

Produsele și serviciile Versasec pot fi achiziționate și livrate în întreaga lume printr-o rețea extinsă de distribuitori și prin intermediul site-ului web Versasec.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest