certSIGN sprijină Crucea Roșie Română pentru ajutorarea civililor din Ucraina

certSIGN a donat 10.000 de euro Crucii Roșii Române, în cadrul campaniei „Umanitatea nu are granițe”, pentru a contribui la achiziționarea a diverse bunuri și materiale necesare pentru a acoperi nevoile imediate ale civililor din Ucraina.

Compania se alătură astfel eforturilor colective de a oferi ajutor victimelor conflictului armat din Ucraina care tranzitează România sau a celor care au rămas în țară.

„Ucraina și locuitorii săi trec printr-o perioadă extrem de dificilă, în care nesiguranța și frica pot fi învinse doar prin grijă, umanitate și solidaritate. Crucea Roșie Română face o muncă incredibilă pentru a-i sprijini și proteja pe civilii care ajung în România și care se confruntă cu incertitudinea zilelor care vin. Din acest motiv am ales să fim alături de ei, să le oferim sprijinul nostru deoarece, în vremuri ca aceasta, este important să fim uniți.”Adrian Floarea, Director General certSIGN.

„Este în puterea fiecăruia dintre noi atât la nivel personal, cât și la nivel organizațional să ne implicăm și să arătăm că solidaritatea poate schimba destine. Datorită ajutorului primit de la parteneri, Crucea Roșie Română este pregătită să răspundă atât nevoilor imediate ale cetățenilor ucraineni, cât și pe termen mediu, pentru că urmările războiului sunt de durată. Mulțumim companiei certSIGN pentru ajutor și pentru implicare.”Ioan-Silviu Lefter, Director General Crucea Roșie Română.

Această donație reprezintă un prim ajutor pe care compania intenționează să-l ofere pentru a susține eforturile organizațiilor direct implicate în sprijinul populației din Ucraina. De asemenea, certSIGN a mobilizat întreaga echipă să facă donații în nume personal către asociațiile implicate în strângerea de fonduri și le mulțumește colegilor care au ales să se implice ca voluntari.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii