CYBERTHREATS & CYBERSECURITY DAY 2017

certSIGN şi Institutul Bancar Român (IBR) organizează a treia ediţie a conferinţei CYBERTHREATS & CYBERSECURITY DAY, care reuneşte într-un eveniment unic pe piaţa din România două evenimente de referinţă în domeniul securităţii cibernetice: conferinţa CYBERTHREATS (Ediţia a X-a) şi conferinţa CYBERSECURITY DAY (Ediţia a IV-a).

Sesiunile evenimentului vor include demonstraţii ale tehnologiilor de ultimă generaţie, conferinţa oferind participanţilor posibilitatea de a interacţiona cu experţi români de top în domeniul securităţii cibernetice şi de a discuta despre strategiile şi abordările care se impun în contextul actual privind securizarea infrastructurilor de date în mediul cibernetic. O astfel de sinteză a subiectelor de actualitate oferă profesioniştilor din domeniu oportunitatea de a rămâne în actualitate într-un mod eficient, făcând din acest eveniment unul de neratat!

Conferința se adresează atât factorilor de decizie din companii și instituții, cât și persoanelor de la nivel de execuție, scopul fiind acela de a disemina informații vitale unui public cât mai larg pentru a înțelege și conștientiza fenomenele și riscurile la care sunt expuși toți utilizatorii de Internet şi date în format electronic și impactul pe care îl poate avea un atac cibernetic în viața personală și profesională.

Speakerii invitaţi la eveniment reprezintă importante instituţii publice cu rol de stabilire a politicilor naţionale de securitate cibernetică: Ministerului Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică – CERT-RO, experţi din cadrul comisiilor IT&C ale Asociaţiei Române a Băncilor şi din instituţiile financiar-bancare, agenţii naţionale de specialitate, mari firme de consultanţă şi audit. Dintre speakeri îi menţionăm pe Ionuț – Valeriu ANDREI, Secretar de Stat, Ministerul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale, Florin DĂNESCU, Preşedinte Executiv, Asociaţia Română a Băncilor, Varujan PAMBUCCIAN, Toma Câmpeanu, Director Executiv, ANSSI, George DRĂGUŞIN, Ofițer Securitatea Informației, EXIMBANK România Preşedinte Comisia IT&C, Asociaţia Română a Băncilor, dl. Ionuţ STOICA, Şeful Biroului de Combatere a Infracţiunilor Informatice şi a celor cu Mijloace de Plată Electronică, Inspectoratul General al Poliţiei, Cătălin GIULESCU, Şeful Oficiului Responsabilului cu Protecţia Datelor, precum si reprezentanti ai Strategikon, Logicom, certSIGN, Netsafe şi CA Technologies.

Detalii complete despre acest eveniment, precum şi agenda actualizată sunt disponibile pe website-urile dedicate evenimentului ale certSIGN (https://www.cybersecurityday.ro) şi IBR (www.ibr-rbi.ro).

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii