Declarațiile către ASPAAS, semnate electronic

Auditorii financiari au posibilitatea semnării electronice a declarațiilor către Autoritatea pentru Supravegherea Publică a Activității de Auditor Statutar (ASPAAS). Aceștia pot scăpa astfel de printarea documentelor, semnarea olografă și trimiterea lor prin poștă ori curier sau chiar de eventuale deplasări la sediu în vederea depunerii acestora în original.

Pe lângă declarația pe care am amintit-o mai sus, cu semnătura electronică calificată se poate semna orice document, cu valoare legală, în relație cu alte instituții ale statului sau cu parteneri, clienți sau furnizori.

Timpul câştigat se dublează dacă luăm în calcul faptul că semnătura electronică calificată poate fi obţinută online, fără drumuri inutile!

Validitatea semnăturii electronice calificate se verifică extrem de uşor iar în cazul acesteia există garanţia faptului că identitatea electronică a semnatarului este aceeaşi cu identitatea fizică şi semnătura electronică creată are aceeaşi valoare ca semnătura olografă a celui care semnează.

certSIGN pune la dispoziţie atât semnătură electronică cu token, cât şi la distanţă (în cloud) ce poate fi utilizată de oriunde, oricând şi de pe orice tip de dispozitiv. Ambele au valoare legală şi, cel mai important, pot fi obţinute de acasă prin procese certificate de identificare video online echivalente cu prezenţa fizică.

Mai multe detalii despre obţinerea semnăturii electronice calificate certSIGN puteţi afla de aici.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii