Magazin de
semnătură electronică

Un nou magazin din care poţi obţine certificatul calificat pentru semnătura electronică certSIGN! În Promenada Mall, Bucureşti.

Obţine semnătura electronică fizic…

Te-ai hotărât să foloseşti semnătura electronică calificată? În primul rând, te felicităm pentru alegere! Mai ales că de acum poţi obţine certificatul calificat de semnătură electronică şi din noul magazin certSIGN deschis în Bucureşti, în Promenada Mall (nivel -1, în zona Hervis – Carrefour).

Dacă ai chef de o plimbare sau eşti prin zonă, colegii noştri te aşteptă în fiecare zi, în intervalul orar 10:00 – 22:00, pentru a te ajuta să obţii semnătura electronică care ţi se potriveşte – pe token sau în cloud, cu valabilitate de 1, 2 sau 3 ani!

...sau online!

Poţi obţine semnătura electronică calificată certSIGN pe loc, 100% online, de acasă sau de oriunde altundeva te-ai afla!

Îţi punem la dispoziţie un proces complet digital, fără deplasări suplimentare şi hârtii de depus, cu plată online şi identificare video la distanţă, echivalentă cu prezenţa fizică! Nu ai nevoie decât de o carte de identitate valabilă, un dispozitiv cu microfon şi cameră web functionale şi un card pentru plata online.

Program identificare video: Luni – Vineri | 08:00-22:00 şi Sâmbăta | 09:00 -18:00.

Alege semnătura electronică

Semnătură electronică
pe TOKEN

Kit de semnătură electronică
cu certificat calificat
pe token

de la 47 euro fără TVA

Semnătură electronică
în CLOUD

Pachet de semnătură electronică la distanţă Paperless cu certificat calificat în cloud

de la 39 euro fără TVA

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.