OMV Petrom, despre soluţia de semnare la distanță Paperless flowSIGN. Testimonial

OMV Petrom, cea mai mare companie de energie din Europa de Sud-Est, a implementat soluţia de semnătură electronică calificată la distanţă Paperless flowSIGN, dezvoltată de certSIGN, pe fluxuri de lucru digitale – atât pentru documente interne, cât și pentru o parte din cele externe, în relația cu furnizorii și clienții.

Prin soluţia Paperless flowSIGN pe care OMV Petrom a ales să o implementeze, având în vedere dorința de eficientizare a activităților și facilitarea lucrului remote, peste 6.000 de angajați au acces la platforma de semnare la distanță, aceștia beneficiind de o experiență 100% online folosind identificarea video pentru obținerea certificatului digital calificat.

“Acum mai bine de 3 ani am început prin automatizarea unor fluxuri de aprobare, apoi prin implementarea semnăturii simple – atât pentru documentele interne, cât şi pentru contractele cu furnizorii. Astfel, acum un an, când foarte mulţi colegi şi-au mutat biroul acasă, într-un termen foarte scurt, noi eram pregătiţi dar aveam nevoie de un furnizor de semnătură digitală calificată. certSIGN a devenit partenerul nostru datorită faptului că oferea soluţia de workflow integrat [n.a. Paperless flowSIGN].”, a declarat Oana Bucur, Director Proiecte financiare strategice și Relația cu investitorii al OMV Petrom.

Utilizând soluţia pentru semnarea documentelor financiar-contabile şi multor altor tipuri, precum cele care ţin de Resurse Umane, la nivelul companiei s-a remarcat şi o serie de beneficii: “S-a uşurat foarte mult munca, se economiseşte timp şi nu în ultimul rând ne permite să păstrăm distanţa socială. Au fost eliminate situaţiile neplăcute care existau la semnarea olografă a documentelor – lipsa semnăturii pe una dintre pagini, deteriorarea din diverse motive, pierderea şi aşa mai departe.”, a mai punctat reprezentanta OMV Petrom într-un testimonial dedicat pe care îl puteţi urmări integral în continuare.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii