PAPERLESS: SEMNĂTURĂ ELECTRONICĂ LA DISTANŢĂ

Cu soluţia certSIGN Paperless puteţi semna electronic de la distanţă orice document, cu valoare legală, fără token şi fără instalarea unor drivere speciale, de pe orice dispozitiv (inclusiv smartphone sau tabletă), de oriunde şi oricând. În plus, certificarea QSCD în conformitate cu Regulamentul eIDAS obţinută de certSIGN garantează procesarea / stocarea sigură a datelor şi un grad ridicat de protecție împotriva atacurilor cibernetice.

Semnătură electronică la distanţă PAPERLESS 1

• Certificat calificat Paperless pentru semnare la distanță, valabil 1 an

• Acces platforma de semnare Paperless webSIGN

• 200 de tranzacții incluse (semnături electronice și mărci temporale) 

39 Euro fără TVA
 

Semnătură electronică la distanţă PAPERLESS 2

• Certificat calificat Paperless pentru semnare la distanță, valabil 2 ani 

• Acces platforma de semnare Paperless webSIGN

• 400 de tranzacții incluse (semnături electronice și mărci temporale) 

59 Euro fără TVA
 

Semnătură electronică la distanţă PAPERLESS 3

• Certificat calificat Paperless pentru semnare la distanță, valabil 3 ani 

• Acces platforma de semnare Paperless webSIGN

• 600 de tranzacții incluse (semnături electronice și mărci temporale) 

79 Euro fără TVA
 

BENEFICIILE SEMNĂTURII ELECTRONICE LA DISTANȚĂ CERTSIGN PAPERLESS.

 

Regulamentul European nr. 910/2014 (eIDAS) introduce posibilitatea de a semna documente cu valoare legală la distanță. Serviciul nostru de semnătură electronică la distanță presupune stocarea securizată a certificatului digital pe serverele certSIGN. Așadar, pentru generarea unei astfel de semnături nu este necesar un token sau drivere speciale. 

Nu necesită token

Nu necesită token

Nu necesită drivere speciale

Nu necesită drivere speciale

Simplifică managementul cheilor

De pe orice dispozitiv

Securitate ridicată

Securitate ridicată

Flexibilitate la achiziție

Certificare QSCD

Costuri reduse

Costuri reduse

PRODUSE PAPERLESS.

CERTSIGN PAPERLESS - SEMNARE LA DISTANȚĂ

Cu ajutorul soluţiei Paperless - produs acreditat QSCD (Qualified Signature Creation Device) în conformitate cu Regulamentul eIDAS nr. 910/2014 - puteţi crea şi verifica semnături electronice la distanţă, documentele astfel semnate fiind totodată marcate temporal.

Spre deosebire de semnătura electronică ”clasică”, cu token, semnătură electronică la distanţă certSIGN se distinge prin utilizarea mult mai facilă, fără a mai fi necesară instalarea de drivere sau conectarea token-ului USB şi fără a mai exista restricţii de mobilitate şi accesibilitate privind dispozitivele utilizate (semnarea se poate face inclusiv de pe tablete şi smartphone-uri).

Produsul permite aplicarea de semnături calificate cu certificate personale și aplicarea de sigilii electronice emise pentru persoane juridice. Iar pentru o mai bună securitate, procesele de autentificare și autorizarea în vederea semnării la distanţă se face printr-un mecanism de autentificare cu 2 factori.

În ceea ce priveşte crearea şi verificarea semnăturilor aplicate unui document, aceastea se realizează indiferent de formatul fişierului - documente PDF cu semnătură inclusă în structura fişierului sau orice fel de document (semnătura PKCS7). 

PAPERLESS WEBSIGN

Paperless webSIGN este o aplicaţie web ce permite încărcarea de documente multiple, semnarea acestora la distanţă cu valoare legală şi descărcarea lor.  Soluţia se distinge prin gradul ridicat de securitate, dat de autorizare cu doi factori - parolă solicitată în momentul autentificării şi cod unic  de autorizare OTP (one time password) solicitat în momentul semnării documentelor, transmis prin SMS sau generat printr-o aplicaţie tip Authenticator. 

Documentele descărcate pot fi trimise ulterior prin e-mail către ceilalţi semnatari şi arhivate electronice, având astfel un flux de procesare 100% digital.

De asemenea, prin stocarea securizată a certificatelor digitale în infrastructura certSIGN şi efectuarea tuturor operaţiunilor criptografice pe serverele noastre se asigură atât un nivel suplimentar de securitate, cât şi uşurinţă în utilizare. În plus, Paperless webSIGN permite semnarea la distanţă a documentelor de pe orice dispozitiv (desktop, laptop, mobile) fiind o platformă web accesibilă din browsere.

Tutorial Paperless webSIGN. Cum mă înregistrez?

Tutorial Paperless webSIGN. Cum semnez la distanţă?

Ghid utilizator ROMÂNĂ Paperless webSIGN

Ghid utilizator ENGLEZĂ Paperless webSIGN

Semnătura electronică TOKEN vs REMOTE

Ghid semnătură electronică organizaţii

CERTIFICARE QSCD CONFORM EIDAS.

 

Sistemul certSIGN Paperless de semnătură electronică calificată la distanță și sigiliu electronic la distanță este certificat Qualified Signature and Seal Creation Device (QSCD) conform Regulamentului eIDAS nr. 910/2014, în urma parcurgerii cu succes a auditului realizat de către Secure Information Technology Center din Austria. certSIGN este prima companie din România şi una dintre puţinele la nivel european care pune la dispoziţie semnătură electronică calificată la distanţă certificată QSCD.

Orice document poate fi semnat electronic la distanţă, cu valoare legală, fără token, fără instalarea unor drivere speciale, de pe orice dispozitiv (inclusiv smartphone sau tabletă), de oriunde şi oricând. Iar prin certificarea QSCD se garantează procesarea / stocarea sigură a datelor şi un grad ridicat de protecție împotriva atacurilor cibernetice.

LASĂ-NE UN MESAJ!.

Dacă ai întrebări despre soluţia certSIGN Paperless de semnătură electronică la distanţă, completează acest formular iar noi te vom contacta în cel mai scurt timp posibil!

Va rugam sa bifati verificarea!

Trimite