Salonul Cercetării Românești 2017 debutează mâine 26 octombrie

Ministerul Cercetării și Inovării și Camera Deputaților a României organizează Salonul Cercetării Românești 2017 “CONCEPUT ÎN ROMÂNIA”, eveniment ce va avea loc în București, între 26 și 27 octombrie 2017.

În cadrul Salonului Cercetării Românești 2017, institutele de cercetare, unitățile de învățământ superior și IMM-urile din România care sunt sau au fost implicate în proiecte de cercetare în ultimii trei ani vor expune produsele, prototipurile și machetele funcționale pe care le-au dezvoltat în cadrul proiectelor.

certSIGN, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de soluții de securitate informatică din regiune, implicat în proiecte de cercetare încă de la înființare, va prezenta produsele și serviciile de securitate informatică pe care le-a dezvoltat în proiectele de cercetare la care a luat parte.

certSIGN va expune la Salonul Cercetării Românești, printre altele, și aplicația trust4Mobile (www.trust4mobile.ro), dar și produse dezvoltate prin proiectul ReCRED, ce au fost primite cu interes la simpozionul de securitate cibernetică NIAS 2017.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii