Semnătură electronică la distanţă integrată cu Adobe Acrobat Sign

Semnezi cu valoare legală orice document, cu serviciul de semnătură electronică calificată la distanţă certSIGN integrat în platforma Adobe Acrobat Sign.

De la Paperless,
la Adobe Acrobat Sign

Semnezi electronic cu valoare legală orice document, de oriunde, oricând şi de pe orice dispozitiv, acum cu serviciul de semnătură electronică calificată la distanţă certSIGN integrat în platforma Adobe Acrobat Sign. Fără drivere sau software speciale de instalat, utilizatorii Acrobat Sign pot semna direct din aplicaţie folosind certificatele digitale emise de certSIGN, inclusiv cu posibilitatea obţinerii acestora prin identificare video online auditată ca fiind echivalentă cu prezenţa fizică, conform Regulamentului eIDAS.

La baza integrării serviciului certSIGN de semnătură electronică calificată la distanță Paperless în Acrobat Sign se află standardul dezvoltat de Cloud Signature Consortium, ce promovează interacțiunea dintre aplicațiile de semnare electronică a documentelor și serviciile de semnătură electronică la distanţă conforme cu eIDAS furnizate de prestatorii de servicii de încredere.

Cum semnezi?

Ai deja un cont Acrobat Sign şi vrei să semnezi rapid un document cu partenerii tăi de business, utilizând certificatul tău calificat de semnătură electronică la distanţă Paperless? Nu trebuie decât să urmezi cei 5 paşi de mai jos.

Pasul 1

Te autentifici în contul tău Adobe Acrobat Sign şi creezi un flux de semnare.

Pasul 2

Introduci adresele de e-mail ale semnatarilor şi încarci documentul.

Pasul 3

Marchezi în document locaţia fiecărei semnături electronice necesare.

Pasul 4

Aplici semnătura prin logarea în contul tău Paperless şi introducerea codului unic OTP.

Pasul 5

Descarci la finalul fluxului documentul cu toate semnăturile, cu valoare legală.

Vrei să semnezi în Acrobat Sign cu certificatele calificate de semnătură electronică la distanţă certSIGN?

Avantaje

Cover LP Guerrilla valoare legala
Valoare legală
Semnătură electronică calificată la distanţă certificată QSCD, echivalentă din punct de vedere juridic cu semnătura olografă, conform Regulamentului eIDAS.
1
Experienţă 100% online
Obţii online certificatul digital prin identificare video şi lansezi un flux de semnare al unui document cu multipli semnatari într-o singură platformă.
gomobile_header
Mobilitate şi flexibilitate
Utilizare de pe orice dispozitiv (smartphone, tabletă, laptop, PC), de oriunde, oricând, fără instalarea unor drivere sau aplicaţii software speciale.
Cover pachet digitalizare IMM
Aplicabilitate extinsă
Eficientizarea activităţii de business, indiferent de domeniul de activitate: financiar-bancar, retail, medical şi farmaceutic, profesii liberale, utilităţi, construcţii, IT&C, administraţie publică.
Certificari_header
Conformitate şi securitate
Integrarea soluţiei Paperless cu Adobe Acrobat Sign respectă standardul internaţional Cloud Signature Consortium (CSC), oferind garanţia conformităţii şi a securităţii proceselor de semnare.

Obţine ofertă personalizată

Vrei să semnezi în Acrobat Sign cu certificatele calificate de semnătură electronică la distanţă certSIGN? Completează acest formular iar noi te vom contacta pentru o ofertă personalizată!

  * campuri obligatorii

  Te sunăm noi!

  Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

  .


   * campuri obligatorii