Soluţia Trust4Mobile dezvoltată de certSIGN, acreditată pentru protecţia informaţiilor clasificate

Soluţia Trust4Mobile dezvoltată de certSIGN a fost acreditată pentru protecţia informaţiilor clasificate cu nivel de secretizare „SECRET DE SERVICIU”, fiind inclusă în  Catalogul naţional de produse şi profile de protecţie INFOSEC publicat de Agenția Națională de Securitate (ORNISS). 

Trust4Mobile permite protejarea datelor şi a informațiilor schimbate între doi utilizatori ce comunică prin intermediul unei reţele mobile sau infrastructuri WiFi, de nivel SECRET DE SERVICIU. Aceasta este dezvoltată pentru a realiza cifrarea (criptarea) apelurilor de tip VoIP pe telefoane mobile cu sistem de operare Android, precum și pentru transmiterea/recepționarea de mesaje/fișiere criptate între utilizatori.

Trust4Mobil – comunicări mobile securizate şi în cazul companiilor

Destinată comunicaţiilor securizate între dispozitivele mobile, Trust4Mobile se adresează mediul de afaceri din perspectiva punerii la dispoziţie a unui mediu colaborativ angajaţilor, în vederea creşterii eficienţei, cât şi în raport cu partenerii de afaceri. Aplicaţia Trust4Mobile dispune de o interfaţă intuitivă şi permite cu uşurinţă utilizatorilor să iniţieze apeluri, să transmită mesaje şi fişiere criptate, precum şi să iniţieze sau să participe în conferinţe ad-hoc.

Trust4Mobile dispune şi de o interfaţă de administrare prin intermediul căreia se pot gestiona utilizatorii, se pot crea grupuri sau organizaţii. 

Disponibilă în magazinele de aplicaţii Google Play şi App Store, Trust4Mobile se distinge prin:

• control deplin asupra comunicărilor de afaceri;

• implementare on-premise sau in-cloud;

• utilizarea unor mecanisme criptografice militare, certificate pentru protecţia informațiilor clasificate;

• securitate 360˚: apeluri voce și conferințe, mesaje, fișiere;

• suport cross-platform Android şi iOS.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii