Soluţiile certSIGN de protecţie a informaţiilor mobile, prezentate la Smart Alliance Innovation Summit 2018

certSIGN a prezentat, în cadrul celei de-a treia ediţie a Smart Alliance Inovation Summit 2018, propriile soluţii de protecţie a informaţiilor mobile. Evenimentul – desfăşurat astăzi la Hotelul Intercontinental din Bucureşti, sub conceptul de “Romanian Innovation Engine” – a reunit în mai multe paneluri interactive speakeri atât din ţară, cât şi internaţionali.

Soluţiile certSIGN de securitate a informaţiilor mobile

Aplicaţiile prezentate de certSIGN utilizează tehnologii bazate pe infrastructuri cu chei publice pentru crearea de semnături cu valoare legală şi asigurarea cofidenţialităţii comunicaţiilor mobile. Acestea vizează protejarea informaţiilor sensibile precum e-mail-uri, documente, apeluri, SMS-uri, date personale şi date de business stocate pe dispozitivele mobile etc.

· Trust4Mobile – aplicaţie de criptare a comunicaţiilor mobile (apeluri voce, mesaje text, transfer de fişiere);

· Fides Sign & Authorization – aplicaţii pentru semnarea digitală a documentelor, pe dispozitive mobile.

certSIGN a prezentat şi soluţiile partenerilor săi, MobileIron şi Samsung, de gestionare în siguranţă a dispozitivele mobile – MobileIron Enterprise Mobility Management (EMM), Samsung Knox.

Smart Alliance Innovation Summit 2018

Smart Alliance Innovation Summit 2018

Smart Alliance Innovation Summit 2018 este organizat de „SMART ALLIANCE – Innovation Technology Cluster”, în parteneriat cu certSIGN. Evenimentul este dedicat inovaţiei şi prezentării soluţiilor IT&C create de specialişti din România, cu tehnologii de ultimă generaţie.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii