Salvarea documentului de confirmare pentru ANAF

Pentru a putea fi semnat electronic, documentul de confirmare trebuie salvat pe calculator și deschis cu aplicația Adobe Reader. În funcţie de browser-ul utilizat (Google Chrome, Internet Explorer sau Mozilla Firefox), urmaţi paşii de mai jos.

Google Chrome

1.  Descărcați documentul de confirmare. În partea inferioară a ferestrei va apărea bara de download a browserului Google Chrome.
2. Efectuați click pe săgeata din dreapta fișierului descărcat și alegeți Afișează în dosar (Show in folder). Se va deschide folderul unde a fost salvat documentul.
3. Efectuați click dreapta pe documentul de confirmare descărcat și alegeți Open with Adobe Reader (Deschide cu Adobe Reader).

Internet Explorer

1. Descărcați documentul de confirmare. În partea inferioară a ferestrei va apărea bara de download a browserului Internet Explorer.
2. Efectuați click pe butonul Save din bara de download.
3. Deschideți folderul unde s-a salvat documentul, efectuând click pe butonul Open folder din bara de download.
4. Efectuați click dreapta pe documentul de confirmare descărcat și alegeți Open with Adobe Reader (Deschide cu Adobe Reader).

Mozilla Firefox

1. Descărcați documentul de confirmare, iar din fereastra care apare pe ecran selectați Save File.

2. Efectuați click pe săgeata albastră din bara de instrumente și apoi pe pictograma din dreapta fișierului pe care l-ați salvat. Se va deschide folderul unde a fost salvat documentul.

3. Efectuați click dreapta pe documentul de confirmare descărcat și alegeți Open with Adobe Reader (Deschide cu Adobe Reader).

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.