Testimoniale

„Sunt medic primar medicină de familie și doresc să-mi exprim întreaga recunoștință față de firma certSIGN pentru tot sprijinul acordat de-a lungul colaborării noastre. Vă recomand tuturor să apelați cu încredere la serviciile certSIGN, firmă pe care o pot caracteriza, în trei cuvinte, prin: solicitudine, promptitudine și profesionalism. Cu deosebit respect, dr. Voicescu Gabriela-Simona, medic titular C.M.I.”
DR. SIMONA VOICESCU, medic titular C.M.I

„Am fost impresionata de rapiditatea si de profesionalismul cu care certSIGN m-a ajutat la instalarea si la utilizarea certificatului digital. Ma bucur ca intotdeauna este cineva la certSIGN care raspunde la telefon si imi poate oferi informatiile de care am nevoie. Recomand certSIGN tuturor celor ce au nevoie de un certificat digital si de servicii de calitate.”
DELIA MUNTEANU

„Folosesc certificatul digital de la certSIGN de mai bine de 3 ani si pana acum intreaga colaborare a fost excelenta. Echipa de suport tehnic mi-a oferit intotdeuana informatiile de care am avut nevoie, clar si fara intarzieri. Cu siguranta colaborarea noastra va continua mult timp de acum incolo.”
ALINA DOROFTEI

„Inca de la inceputul colaborarii cu certSIGN am fost placut surprinsa de profesionalismul angajatilor acestei companii. De cate ori am apelat la ajutorul echipei de suport tehnic, m-au ajutat prompt, cu amabilitate si pricepere. Recomand certSIGN oricui isi doreste un serviciu de calitate si un partener de incredere.”
ANDREEA NEDELCU, Director General SC CHALLENGE FINANCIAL SERVICES SRL

„Fiind alaturi de noi inca de la demararea proiectului de securitate informatica, certSIGN ne-a ajutat sa facem primii pasi in lumea securitatii IT cu o mai mare usurinta. A reusit sa impuna si sa transmita principiile profesionalismului, construind o relatie bazata pe respect al carui unic scop este calitatea rezultatului final. Suntem convinsi ca in continuare certSIGN ne va oferi servicii de buna calitate si va ramane un partener de incredere pentru noi.”
JANOS POP

„Mii de multumiri pentru ajutorul acordat. Sunt sigur ca si pe viitor vom colabora la fel de bine, daca nu chiar si mai bine.”
POPESCU CORNEL

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii