Un altfel de magazin online, marca certSIGN. De transformare digitală

Vorbim despre shop.certsign.ro, un altfel de magazin online în care se regăsesc principalele produse şi servicii de transformare digitală. Care sunt mai exact acestea aflăm de la Alina Ghergu, Marketing Manager certSIGN, invitată la Radio Guerrilla în cadrul unei intervenţii dedicate Avanposturilor. Pentru că da, certSIGN s-a alăturat acestui proiect prin care utilizatorii unui card Radio Guerrilla beneficiază de un discount de 10% la achiziţia oricăror produse din magazinul nostru online.

Însă dincolo de acest beneficiu, există mult mai multe aspecte de luat în calcul atunci când ne punem întrebarea “De ce un magazin online de transformare digitală?”.

Pentru că nu este doar despre semnătură electronică calificată…

Într-adevăr, semnătura electronică calificată este produsul vedetă – sau cel puţin soluţia pentru care suntem cunoscuţi publicului larg. Indiferent că vorbim despre certificate pe token sau în cloud, ambele variante au din punct de vedere legal aceeaşi valoare juridică cu semnătura olografă şi pot fi obţinute online prin identificare video echivalentă cu prezenţa fizică. Dar în magazinul online certSIGN există mult mai multe produse interesante din zona serviciilor de încredere, securităţii cibernetice şi arhivării.

…ci şi despre autenticitatea site-urilor web

“Vorbim o dată despre certificatele SSL care sunt practic certificate pentru autenticitatea site-urilor web, sunt nişte certificate de securitate care asigură că toată comunicaţia între persoană şi serverul căruia îi este adresată (informaţia transmisă şi primită) este criptată. Ca exemplu, iniţial aceste certificate SSL erau absolut obligatorii pentru magazine online tip e-commerce, pentru bănci sau oriunde existau platforme de plată cu cardul, şi care lucrau foarte mult cu date ale utilizatorilor. Dar orice site, indiferent ce obiect sau ce serviciu are, va avea un upgrade de securitate în momentul în care va folosi aceste certificate calificate SSL.”, a punctat Alina Ghergu.

Sau despre arhivarea documentelor

Alt tip de servicii disponibile pe shop.certsign.ro sunt cele de arhivare mai exact serviciile de prelucrare arhivistică, cele de arhivare electronică ori depozitare de documente. Indiferent că vorbim despre încheierea fluxului unui document semnat electronic în format digital prin arhivare electronică, retrodigitalizare prin prelucrarea documentelor în format fizic pentru trecere în format electronic ori păstrarea documentelor pe hârtie în depozitul certSIGN autorizat conform Legii nr. 138/2013, toate acestea sunt accesibile în magazinul nostru.

Ori despre securitate cibernetică

“Alte servicii disponibile în magazinul online sunt serviciile de securitate cibernetică care sunt de mai multe tipuri – avem servicii de scanare vulnerabilităţi, practic servicii de scanare a sistemelor IT din interiorul reţelei, în vederea identificării vulnerabilităţilor existente. […] Un alt tip de serviciu de testare îl constituie testarea de securitate tip PenTest iar aceasta este realizată din exteriorul reţelei, reprezentând practic un atac autorizat şi simulat asupra unui sistem pentru a vedea gradul acestuia de securitate. Dar avem şi o soluţie destinată de data aceasta dispozitivelor mobile – Trust4Mobile, care asigură securizarea comunicaţiilor fie că vorbim de comunicaţii tip voce, mesaje sau conferinţe.”, a precizat colega noastră.

Dacă v-am trezit curiozitatea, vă aşteptăm pe shop.certsign.ro – chiar dacă nu este magazinul online pe care suntem obişnuiţi să îl întâlnim, este o platformă foarte uşor de utilizat şi care reuneşte soluţiile esenţiale de digitalizare, accesibile pentru achiziţie full online dintr-un singur loc!

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii