Caută
Close this search box.

Valabilitate mai mare și prețuri avantajoase la certificatele calificate certSIGN

Regulamentul eIDAS permite o flexibilitate mai mare privind folosirea certificatelor calificate și a semnăturii electronice, dar oferă și garanția că valoarea legală a documentelor semnate electronic este recunoscută în orice stat membru UE.

Ca urmare a măsurilor de securitate ridicate implementate și a rigurozității procesului de identificare a clienților, elemente auditate strict pentru a demonstra conformitatea cu Regulamentul European eIDAS (Regulamentul nr. 910/2014), certSIGN vine in întâmpinarea utilizatorilor de semnături electronice cu 3 noi avantaje:

  • Valabilitate a certificatului digital de până la 3 ani
  • Prețuri mai mici la achiziția și reînnoirea certificatului digital
  • Livrare gratuită pe întreg teritoriul României

Certificatele calificate cu valabilitate de până la 3 ani sunt disponibile accesând https://emitere.certsign.ro. Se poate opta pentru o valabilitate a certificatului de 1 an, 2 ani sau 3 ani.

Certificatele emise de certSIGN sunt recunoscute implicit în toate sistemele de operare și browserele Internet. Pentru crearea de semnături electronice cu valoare legală, compatibile cu toate sistemele instituțiilor publice sau private care solicită utilizarea unui astfel de certificat, certSIGN emite certificate calificate recunoscute atât în România, cât și în toate statele membre ale Uniunii Europene.

certSIGN este principalul promotor al revoluției digitale pe piața din România și furnizează servicii de încredere în conformitate cu cerințele eIDAS: certificate digitale calificate pentru crearea semnăturilor electronice, certificate digitale calificate pentru crearea sigiliilor electronice și servicii de marcare temporală calificată.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest