certSIGN a obținut recertificarea sistemului de management anti-corupție, conform standardului ISO 37001

certSIGN a îndeplinit cu succes condițiile de recertificare a sistemului de management anti-mită ISO 37001:2016, al cărui scop principal este prevenirea și managementul activităților cu risc ridicat de corupție.

La fel ca certificarea inițială, recertificarea a fost acordată de MSECB Canada (anterior PECB) și demonstrează nu doar conformitatea cu acest standard, ci și efortul companiei de a îmbunătăți continuu procesele, reglementările interne și comunicarea referitoare la importanța prevenirii comportamentelor neetice.

“Recertificarea conform standardului ISO 37001:2016 este un alt pas în demersurile certSIGN de a contribui la un mediu de afaceri etic și transparent și reprezintă un efort al fiecărui membru al echipei noastre de construire, menținere și îmbunătățire a unui sistem cuprinzător de management al conformității, bazat pe toleranța zero față de orice formă de comportament corupt, direct sau prin intermediul unei terțe părți.”, declară Adrian Floarea, Director General al certSIGN.

Certificarea ISO 37001 contribuie la menținerea unei culturi bazate pe integritate, transparență și conformitate și la punerea în aplicare a unor măsuri adecvate de monitorizare și prevenire în activitățile zilnice ale companiei.

Standardul ISO 37001

Organizația Internațională pentru Standardizare (ISO) a publicat standardul 37001 pentru sistemele de management anticorupție în octombrie 2016. Standardul a fost adoptat de importante companii la nivel internațional, certSIGN fiind una dintre primele companii românești certificate conform acestuia.

Like this article?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on LinkedIn
Share on Pinterest

Te sunăm noi!

Îţi mulţumim pentru că vrei să intri în contact cu noi!

.


    * campuri obligatorii